0

evet bu hayattaki en sevdiğim şeylerden birisi de yağmur yağarken yağmurun yağışını izlemek. genellikle yağmur yağdığında işim dahi olsa işimi bırakır kendime sıcak bir içecek alır ve yağmurun yağışını izlerim. yağmurun yağışını izlemek en büyük hobilerim arasında. hatta benim bir hayalim var ki hayalim şöyle. ağaçlık bir alanda 2 katlı bir dağ evim olsun istiyorum. bu iki katlı evimin 2. katı yani çatı katı yatak odam olsun istiyorum .ve yatak odamın duvarı boydan boya cam olsun istiyorum. yağmur yağarken ben o pencerenin önünde ağaçlık alana bakarak koltuğumda çayımı içmek istiyorum. bu benim çocukluğumdan beri hayalim.

0

yagmurun yagmasindan hoslanirim elbette hele pencerenun arkasindan seyretmek cok keyifli olur

0

evet yağmurun yağmasından epey bı hoşlanırım ve oldukçada severım dıyebılırım yağmur berekettır derler ve oyledır yagmurun pek sevmedıgım noktası ıslanmamdır ve oldukça sınır bozucudur ve hasta edıyor ınsanı yağmuru kapalı bır ortamda ev veya iş veya okulda olurken yağmur yağsın hemde çok yağsın isterim severim ama okuldan çıktıktan sonra sırılsıklam oluyorum eve gıdene kadar ve bu durum bana açıkcası şöyle söyleyım oldukça zor gelmeye başladı yağmuru sevıyorum ve kış aylarında oldukçada çok yagar yaz aylarından barajlarımız dolsun tarlalarımızdkaı bitki ürünler yeterince yetişsinler canlansınlar yanı ama yağmurda bazı genel özelliklerde vardır bazı ınsanlar hafıf yağmurlarda yürüyüş yaparlar ve iki sevgililer yaparlar bunu genellıkle daha cok romantık oluyormuş yada ıslanarak öyle oluyormuş ben açıkcası hoşlanmam pek yanı öyle denilebilir.

0

yağmur yağmasından hoşlanılmaz mı?yağmur bereket demek toprağın doyması sonucunda coşması demek.birde böyle bahar aylarında yağan yağmurlar vardır.hafif hafif yağmur yağarken dolaşmak çok romantik olur

0

evet yagmurun yagmasindan hoslanirim....