0

hayır pek hoşlanmam çünkü imzalatmaya gerek yok.

0

kitap imzalatmayı seven insanları anlamıyorum. çünkü benim için önemli olan, kitabın güzelliği imza bir etki yapıyor mu? hiç sanmıyorum

0

aslında böyle bir alışkanlığım veya bir yazara karşı aşırı derece de hayranlığım olsaydı evet belki şmzslstmsktan hoşlanabilirdim bilemiyorum ancak dha önce bu tür bir deneyimim olmadı yani hiç şu kitabı alıpta özel olarak yazara imzalayalım kitap duvarlarına katılayım gibi bir beklentiye sahip olmadım aslında yazarlar için güzel değerli birşey bu ancak benim için çok önemli değil yazarın o kitabı imzalamış olması önemli olan benim için okuduğum kitabın bana ne kattığı ya da okumuş olduğum o kitap ya da o kitabı beğenip beğenmemem. yani bunu daha önce yapmadığım için veya herhangi bir alışkanlık olmadığı için bende imzalamaya dair böyle birşey de ilgimi çekmez veya gitmem imzalatmam yani farketmez açıkcası.

1

hiç imzalı bir kitabım olmadı. ama imkanlar el verseydi, okuduğum kitapların yazarlarıyla tanışmak ve elimde olan kitaplarını imzalatmak isterdim. güzel ve hoş bir anı olarak kalırdı.

0

yani daha önce hiç imzalatmadığım için bilmiyorum o yüzden bu soru hakkında bir fikir yürütemeyeceğim yani o duyguyu bilmiyorum nasıl olur. ama bir kere imzalatmak isterdim.

1

hayatımda sadece iki kez kitap imzalattım ikisi de çok kıymet verdiğim yazarlardı. hatta birinin adını yazabilirim, yavuz bülent bakiler... üniversite yıllarımda bir konferansına gitmiştim, fırsat olunca imzalattım hala da saklarım kitaplarını...

demem o ki kıymet verdiğim yazarların kitabını imzalatabilirim. benim için özel bir hatıra olarak kalır ve saklarım. ama her gördüğüm yazara da hoplayıp imza istemem. ne gerek var?

0

ben küçük şehirde yaşayınca, yaşadığım şehire yılda bir kere yazar geliyor o yazarda bilndik yazarlardan olmayınca gitmiyorum ama bilindik yazar gelirse kitabını satın alırım ve imzalatırım.

0

hiç imzalayacak kitap yazmadım ama düşünmesi bile güzel imzalarım ara sıra böyle

0

hayır. imza ne işime yarayacak ki. imza günlerine anlam veremiyorum.