0

evet çünkü benim daha önce güvenim çok kırıldığı için aldatılmak konusunda kesinlikle taviz vermiyorum. ve aldatıldığım zaman kesinlikle hiçbir şekilde affetmiyorum. çünkü bir kere aldatan tekrar yine aldatır. evet herkes ikinci bir şansı hak eder ama insan gerçekten değer verseydi ilk şansını kaybetmezdi. ben hep bu söze çok inanmışımdır.

0

taviz vermediğim konu yalan biri bana yalan söylediğin de gerçekten çok fazla sinirleniyorum. yalan karşındaki kişiyi aptal yerine koymak gibi geliyor bana . o yüzden beni aptal yerine koymalarina dayanamıyorum. herkese söylerim ne olursa olsun kizacagimi bilseniz bile yalan söylemeyin çünkü o yalan elbet ortaya çıkıyor ve ben daha çok sinirleniyorum.

0

taviz veremediğim en katı kuralı kitaplarımı kimseye vermemek... kitaplarını alıp getirmeyen mi dersin, kitabın feriştahını kaydırıp getiren mi dersin... en sinir olduğum şeydir kitabı aldığı gibi getirmeyenlere... yahu kardeşim ben o kitabı o hale sokmamışım sen nasıl beceriyorsun acaba... ben başkasından okumak için kitap alsam kesinlikle birkaç gün içinde okuyup veriyorum kitabın başına birşey gelmesin diye.. milletteki bu rahatlığı anlamıyorum o yüzden.. he birde milletteki bazı konulardaki gevşeklikleri.

0

kesinlikle herkesin olmalı zaten. mesela, birini silersem bir daha geri dönüp arkama bakmam. özür dilese de affetmem. yanlış doğru olmaz çünkü.

0

taviz veremedigim en kati kuralim;ihanettir.her ne alanda olursa olsun,ihanetin affi olmaz.