1

olgun davrandığım durumlar da oluyor, olgun davranamadığım durumlarda. burcumunda etkisiyle değişken bir yapım var. enerjim dış etkenlerden çok çabuk etkilenir dışa açık yaşadığım için. ama artık yaşımın da etkisiyle çoğu konuda olgun davrandığımı düşünüyorum. özellikle gençlere, ya da geçmişte sergilediğim davranışlara bakınca katettiğim yolu fark edebiliyorum. yine de bu özelliğimle tanınan bir insan değilim. sadece büyükle büyük, küçükle küçük olur derler benim için. aslında bu bile değişken kişiliğimi özetleyebilir.

0

kendimi tabii ki de olgun hissediyorum yani bunu sadece ben demiyorum beni tanıyan insanlar da söylüyor. hani ben her zaman düşüncelerimin hareket eden bir insanım düşünerek her şeye karar veririm. bence bu da olgunluğu gösterir diğer insanlar gibi burnumun dikine gitmem zaten öyle insanla benim gözümde olgun insan değildir ve ben her zaman anlayışlı bir kişi kimdir ve aileme karşı kimin ne olduğunu neyin nerede konuştuğunu çok iyi bilirim. görünüşüm olgun göstermese de ama düşüncelerim her zaman olgundur. öyle bak bir güzel bence çocuk haklı olmaktan iyidir. bence olgunluğun yaşta hiçbir alakası yoktur ben ve çocuklar gördüm büyük insanlardan daha olgun ne büyük insanlar gördüm çocuklardan daha çocuklar öyle olgun hissediyorum. açıkçası arkadaşlarım olgun hisseder beni.

0

evet kendimi olgun buluyorum .hatta bunu sadece ben değil çevremdekiler de söylüyor. çevremdeki insanların çoğu fikirlerimi önemsiyor ve beğeniyor doğru olduklarını düşünüyorlar. bir konu hakkında karar verirken bir anda acele bir karar vermem mesela. arkadaşlarım genelde ilişkilerinde bir terslik olduğunda benden akıllı isterler. tabii yeri gelir ben de onlardan isterim. hatta ablam sürekli bana sıkıntılarını anlatarak onu dinlememi ve onu rahatlatma mı ister. bir konuda sıkıntısı olduğunda benden akıl alır genelde. hatta çevremizdekiler hep der sanki sen ablasın o kardeş gibi. ben genelde ablama göre daha olgun bir biriyimdir. ve ondan daha olgun düşünürüm. ben de düşünce yapısı olarak kendimi olgun bulurum. genelde benden büyük insanlarla bile çok iyi anlaşırım.

0

kendimi olgun buluyorum cunki bir cok seyi ciddi karsiliyorum.