0

internet haberciliği bunun bir sebebi, bir başka sebep ise medyanın artık neredeyse bütünüyle iktidarın borazanı haline gelmesi dir, artık tüm yazılı basın tek merkezden idare ediliyor diye düşünüyor çoğu kişi, ben de öyle düşünüyorum.

0

bence gazete okumanın eskisi gibi yoğun olmamasının sebebi internet kullanımının artması. sürekli sosyal ağlara bakıp zaten her haberi çabucak okuyoruz bir de gazetenin zaman kaybı veya para kaybı olduğunu düşündüğümüz için almıyoruz. el altından telefondan, tabletten hemen haberlere bakabiliyoruz bu yüzden de gazete almayı gerek görmüyoruz. gazete okuma oranları her geçen gün bu durumlardan dolayı düşüyor ve düşmeye de devam edecektir.

0

yani yeni çağ atlıyoruz biliyorsunuz teknoloji çağı bizimkisi. insanlar internetten öğrenmeye çalışıyorlar herşeyi en başta bunun etkisi olabilir . daha sonra basın ve yayın organlarına karşı olan insanların güveni bu yayınlara karşı zedelenmiş olabilir. bundan dolayı da alınmıyor olabilir.

0

günümüzde gazete okuma oranının düşmesi merak edilen haberlerin internetten de okunuyor olması

0

günhnuzde gazete okuma oranı gercekdeb çok düşük nedeni ise suan çıkan elektronik eşyaların artmasından en başta telefon sonra bilgisayar ve tabletler geliyor insanlar herşeyi internet üzerinden takip ederek güne başlıyor yada haberlerden o yüzden önceden teknoloji bu kadar gelismemisti mecbur hersey gazetelerden dergilerden ogreniliyordu ama suan çok düşük seviyelerde bu olay önceden kuponlar vardi onlr yuzndendr insanslr gazete alırdı simdik o bile yok yakında bu gazete olayi da bitcrk diye çok endişeleniyorum inşallah daha çok gazete olur milletimiz

0

gazete okumanın azalmasının sebebi bence gazete fiyatlarının artış göstermesi olup bununla birlikte evinde internet olan kişilerin internetten de takip etmesi veya başkaları tarafından paylaşılan haberlerden görmesi bunların yanı sıra da bence televizyondaki haberlerden de bilgi almalarıdır. işte bu gibi sebeplerden dolayı gazete satışı ve gazete okunması azalmıştır.

0

şüphesiz internet büyük bir etkendir fakat esas mesele ortada okunmaya değer yazılı basından söz etmek çok zor.özgür basın diye birşey yok.yandaş basının yazdıkları da hep aynı ve resmi ağızdan yayın yapıyorlar.muhalif gazetecilerin çoğu hapiste.sayısız basın kuruluşu kapatıldı.halk bunları görmüyor mu sanki?bu koşullarda gazete,dergi okumak istemiyor insanlar ve bu gayet normal bir tepki.

0

günümüzde gazete, kitap, dergi vb. şeylerin okuma oranlarının düşmesinin en büyük nedenlerinden biri de teknolojinin gelişmesi ayağımıza kadar gelen internet ten kaynaklıdır.

0

bence direk internet yüzünden en basit örneği eskiden yılbaşından sonraki gün gazete alalım da bilet kontrol edelim derdik şimdi o bile internete yazıyorsun çıkıyor anında nerde kaldı bunun heyecanı defalarca kontrol etmeler falan hiç birşeyin eski tadı kalmadı internet var diye abimle bulmaca kavgası ederdik ne güzel nerde eski günler.

0

artik bir cok seye sosyal medya dan veya internetten ulasabildigimiz icin.

0

internetin her eve ve cebe girmesinden dolayı gazete okuma oranları dahada düşmüş gözüküyor. birçok insan haberleri internet ortamından takip etmektedir.