0

en çok parayı kazananlar reklamcılar,popçular ve futbolculardır.bu dünyanın heryerinde böyle neredeyse.fabrikatörler veya insanları da çok kazananlar listesinde başı çeker.doktor,mühendis veya avukat eskiden belki iyi kazanıyormuş ama şimdilerde pek öyle değil maalesef.hele aile hekimliği gibi bir doktorluk türü çıkardılar ki;akıllara zarar yani.doktor o binanın kirasını verecek,çalışanların maaşını ödeyecek,binanın faturalarını yatıracak.geliri gideri denkleştirecek ve bundan arta kalan zamanda hasta bakıp doktorluk yapacak!!!avukat derseniz yeni mezun bir hukukçu bir hukuk bürosunda iş bulabilirse asgari ücrete talim etmek zorunda.yeni mezun mühendis çoğunlukla iş bulamıyor bulabilen de yine asgari ücret üzerinden çalıştırılmakta.bunlar ülkemizin gerçekleri.ne kadar boş topluma zerre katkı sunmayan topçu-popçu insanlar parayı götürüyor ama o para görgüsüzlük ve zevksizliğini kapatamıyor bu insanların.

0

oyuncu, futbolcu bunların dışında modacılar, mühendisler ve mimarlar kazanıyor diye düşünüyorum

0

en çok para kazandıran meslekler futbolcular iyi para kazanıyor,şarkıcılar iyi para kazanıyor.teknik direktörler iyi para kazanıyor.eskidenmiş doktor mühendis .bu saydıkarımın yanında devede kulak

0

doktorluk, mühendislik ler, avukatlar en çok para kazanan mesleklerdir. bu mesleklerde hiçbir şey yapmasanız bile yüksek miktarlarda para alarak çalışabilirsiniz. fakat bunların yanı sıra sıradan denen bir meslekte kendisini geliştiren kişiler daha çok para kazanabilirler.

0

bence en çok para kazandıran meslekler direk oyunculuk ve sanatçılar onların aldığı parayi ne mühendisler ne de doktorlar falan alamıyor asla.

0

muhendislik,mimarlik,doktorluk..
is veren statusunde de ;gida sektoru,tekstil sektoru ve insaat sektoru.