0

internet üzerinden en çok kullanılan arama motoru google dır

0

hahaha güzel soru olmuş.hem de manidar doğrusu.araştırmaların yapıldığı ve en çok soru sorulan arama motoru google'dır tabi.google bilgiyi ayağımıza getirmeden önce üç aşamalı bir işkem yapıyor ve sonuç olarak ekrana sorduğumuz soruyla ilgili bilgiler akmaya başlıyor.

0

içimden geçenlere tercüman olduğun için teşekkürler culda. zira sorduğumuz bir çok soruya cevabını bilmiyorsam cevabı yoktur şeklinde tavır alınarak tuhaf cevaplar veriliyor. defalarca şahit oldum sinir oldum dayanamadım cevabı kendim verdim. araştırmaya sevk etmiyorsa bilgi ağırlıklı değilse sormanın manası nedir öyle değil mi? evet en çok kullanılan arama motoru google. beni ilgilendirmez ister google ister yandex ve türevleri hangisini kullandığınız fakat her bilgisayarda ve telefonda kayıtlı ilk arama motoru erişimi en kolay yöntem google olduğu için soruları araştırmaya sevk etmek adına google ile ilgili birkaç soru sordum. soruları reklam kokuyor, google den hisse almış gibi tuhaf yorumlara maruz kaldım. acınasıydı bu yorumlar kimse anlamaya çalışmıyor herkeste bir hareket altında art niyet arayışı sıkıldım artık bu kadar mı kötü niyetli insanlar bunlar netice de kişi kendinden bilir işi. art niyetli olan art niyet arar bu kadar basit

0

bence en çok kullanılan arama motoru google. çünkü artık insanların bile ağzında dolaşıyor. google amca google dede falan fiye gayette çok beğeniliyor. kimi görsem duysam hemen anında en ufak işinde google amcayaa sorayım diye hemen google a koşuyor. benc en çok kullanılnan arama motoru google.

2

google en çok kullanılan arama motorudur.benim tabirimle google amcam her birimizin bilmediklerimizi araştırmamız için bize en doğru kaynaktır. sorumani'de bilgi sorularında bilmediklerimiz olabiliyor. ben google amcama bu soruyu sorduğumda bana o kadar çok kaynak gösteriyor ki, anında doğru cevabı öğrenebiliyorum.
ama bir çoğunuzun araştırma, google amcayla muhatap olma durumu yok.
bu da sizler için büyük kayıp, bilgisizliği, öğrenmeye tercih ediyorsunuz.