0

evet izliyorum denk geldikce hani yillardir 1 program yapiyor hem seviliyor hem izleniyor hemde kaybolanlar,şüpeli olanlari da buluyor asla ve asla bulmadigi kişi yok desem inanmaz kimse ama dogru.haylada günümüzde zevkle izlenmektede .

0

müge anlıyı çok seviyorum ve müge anlı programının sıkı takipçisiyim. hemen hemen her gün severek ve merakla iziliyorum. kadın gerçekten çok başarılı bir kadın. herkesin derdi ile çok yakından ilgileniyor. işte bunu da biz yapamayız bununla biz ilgilenmeyelim demiyor. hatta geçen programına bir çift çıktı. sabahın erken saatlerinde gelmişler ve kadın hamile. kalacak yerleri ve paraları yokmuş. parkta yatıyorlarmış. müge anlı'ya çıktılar ve durumlarını anlattılar kötü durumda olduğunu söylediler. adamın eli ayağı tutuyor ve gayet dinçti. hatta müge anlı neden çalışmıyorsun sen diye sordu. adamla birkaç ay çalıştığını ve alerjisi olduğu için çalışamadığını işten çıktığını söyledi. müge anlı çalışmamasına biraz sinirlendi gibi ama yine de bu çifte yardım etti kalacak yer ayarlamaya çalıştı .belediye başkan da devreye sokarak. ve müge anlı kalıcı bir şekilde yardım yapmaya çalışıyor. hani işte bir yıllık kira parasınızı verelim şurada burada çalışın demiyor. ailesinin yanında bir ev ayarlamaya çalışıyor çünkü anne ve babanın çocuğa pek fazla bakabileceği de inanmıyor. bu yüzden aile desteğinin de olabileceği bir yerde ev ve iş arıyor. bunu insanın ailesi bile düşünmez gerçekten. herkesin derdi ile çok yakından ilgileniyor. ve cinayet olaylarında o kadar zekice davranıyor ki soru sorarken insanları çok güzel yakalamayı başarıyor. ve ben şu yönüne hayranım gerçekten. o çocuk katillerine bile o kadar sabırlı davranıyor ki bu yönüyle ona çok hayranım. ben olsam galiba onun gibi kendimi tutamazdım. ve sadece bununla kalmayıp bir sürü insana tekerlekli sandalye yardım eden insanlar oluyor müge anlıyı sevdikleri için. gerçekten ülkemizdeki tv programları içerisinde en kaliteli olanlardan birisi diyebilirim. kayıpları bile kısa sürede bulması başarısının bir göstergesi. hatta engelli bireylere sevgisi izi yaptırması gerçekten çok güzel bir düşünce. ve o elif öğretmen olayında elif öğretmenin eşinin evlendiğini duyduğunda çocuklar için üzülüp o kadar içten ağlaması bizi çok duygulandırdı. kısacası gerçekten çok güzel bir program ve müge anlı'yı çok seviyorum herkesin de izlemesini tavsiye ediyorum.

0

yıllardır izliyorum.zaman zaman sinirlerim bozulsa da denk geldikçe takip ediyorum.söz konusu kayıpsa ve hayattaysa 1 2 saat içine bulunuyor.izleyici sayısı çok fazla yurt dışı kayıpları bile kısa zamanda buluyor.çözümlenmemiş cinayetlerde çok kolay ip uçlarına ulaşıyor.canlı yayında cinayet itiraflarını nasıl aldığını izledim.yıllardır sonuca varmayan 1 2 kayıp ve cinayet olayı var.onlar da delil yetersizliği yüzünden çünkü olayalar o kadar kişileri işaret ediyor ki görüyorsunuz.suçu kanıtlanamayan herkes masumdur.bnun unutmadan kişileri taciz etmeden sadece delilleri ortaya koymaya çalışan tanıkları bulup konuşturmaya çalışan bir program

0

müge anlı'nın programlarını çok seviyorum ve sıkı bir takipçisiyim müge anlı dobra tarafsız bir kadındır sabahları onda başlıyor programı bire yirmi kala falan bitiyor birçok olayı gün ışığına çıkartmıştır saklı gizli olan olayları gün ışığına çıkartmıştır yıllarca birbirlerini bulamayanları bulmuştur ve bunun gibi bir çok güzel olaya imzasını atmıştır müge anlı'ya sonsuz bir şekilde teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ve onu sonsuz sonsuz kutluyor teşekkür

0

müge anlı sabah kuşaklarında çıkan bir programdır. müge anlı cinayetleri konu edinen, kaçanları, kaybolanları bulmaya çalışan, ayrılanları birleştiren, failleri bulmaya çalışan bir programı yönetmektedir. müge anlı yaptığı programlarla birçok kaçağı, faili meçhulü, cinayeti, kaybolanları bularak ortaya çıkarmıştır. böylecede emniyet teşkilatına ve bşr kısım ailere yardımcı olmuştur.