0

bu tür programların yasaklanması gerektiğini düşünen birisi olarak söyleyeyim, polisle işbirliği içinde çalışıyor onun için bazı şeyleri daha rahat yapabiliyor.

0

müge aklının çalıştığı arkasında olan koca bir ekip var zaten ekibiz o kadar olay bulunmaz sonuca varılması zor olurdu kısa sürede kayıplar bulunuyor yada cinayet katilleri bulunuyor

0

gizli bir ekibi olduğunu düşünmüyorum ama müge hanımın arka plan da çalışan bir ekibi var evet . zaten bunu kendileri de söylüyor dile getiriyorlar . evet genellikle hızlı bir şekilde buluyor ve teslim ediyorlar kayıp olan insanları veya araştırdıkları cinayetleri . bende şaşırıp kalıyorum doğrusu . fakat senelerdir işlenen bir program olduğu için neyin nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyor analiz ediyorlar . belki bizim şaşırdığımız bir çok olaya onlar alışmış bir şekilde yaklaşıyorlar ve nasıl hareket edeceklerini nasıl davranacaklarını ne türlü türlü bir yol izleyecekleri iyi biliyorlar . ben ara sıra seyrediyorum . programı başarılı buluyorum . bazı insanların sesi oluyorlar . bazı durumlar bazı olaylar medya önünde yaşandığı zaman daha çok ilgi görüyor daha kolay yollarla halledilebiliyir .

0

tabi ki gizli ekibi var herşey çözen tek çare orası

0

olabilir :) gerçekten hemen buluyor sanki kendi kaybetmiş gibi