1

acun ilıcalı gerçekten bu türk devleti'ndeki insanların nelerden hoşlandığını ve genellikle neleri takip ettiğini çok iyi araştırıp öğrenmiş bir insan olduğu için ve bu tarzda programlar yayınladığı için çok başarılıdır. insanları nasıl ekranlara kilitlemesi gerektiğini gerçekten çok iyi biliyor ve zekasını çok fazla gelişmiş olduğunu düşünmüyorum. kendisi özellikle türk televizyonlarında denenmemiş edene yemeye çalışan neredeyse tek insandır bile diyebilirim. çünkü özellikle yurt dışında yayınlanmış ve tutulmuş olan programları araştırıp daha önce ülkemizde hiçbir şekilde getirilmemiş kimsenin getirip programlamaya cesaret etmediği yarışma programlarını ülkemize getirerek televizyon ekranlarına katkıda bulunmuştur. acun ilıcalı'nın yapmış olduğu bu davranış gerçekten herkesin cesaret edebileceği bir şey değildir. kendisinin fazlaca cesaretli bir insan olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce hiç yapılmamış olan bir şeyi yapmak ve denenmemişi denemek gerçekten çok riskli bir harekettir o bu riski alarak sonrasında başarılı olmayı hak etmiş bir televizyoncudur. kendisi de en son altın kelebekte anlattığına göre gerçekten buralara sıfırdan başlayarak ve çok fazla çabalayarak gelmiş. ancak bazı yerlerde tabii ki şansının da fazlaca yaver gittiğini görüyoruz. insanların başarılı olması için gerçekten bazı durumlarda şans faktörü de çok önemlidir. belki de acun ilıcalı'nın yapmış olduğu programları bir başkası yapmış olsaydı eğer bu kadar başarılı olamazdı. ancak acun ilıcalı programlarını ekranları nasıl servis etmesi gerektiğini çok iyi bilen ayrıca kendisi de ekrana yakışan güzel ,samimi bir yüze ve kişiliğe sahip. o yüzden insanlara kendisini sevdirmeyi de başardı bazı durumlarda yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzattı yarışma programlarına katılan birçok insanı hala ekranlarda görebiliyoruz. çünkü acun ilıcalı gerçekten sevdiği bir insan olduğu zaman onların da elinden tutabiliyor ve bu sayede hem onlar kazanmış oluyor hem de acun ilıcalı arkasına sağlam bir ekip almış oluyor. insanların bir yerlere gelebilmesi ve onlara destek olduğu için insani yapısının da olduğunu söyleyebiliriz. bu yapmış olduğu davranışlar da insanlar tarafından sempati kazanmasına da sebep olmuştur. tüm bu etkenler birleştiği zaman da zaten işin içerisinde bir de hırs ve cesaret girdiğinde başarılı olmamak için çok da fazla bir neden kalmıyor zaten ortada. acun ilıcalı da birazcık kıvrak zekasını kullanarak bugünlere gelmiş ve başarılı bir kişi haline dönüşmüştür.

0

açın çünkü gerçekten çok gayretli ve azimli birisidir. eskiden sonucu olduğu zamanlarda bile bir sürü dil bilip çok güzel sunuculuk yapıyordu. ve şimdi de gerçekten çok çalışıp bir sürü birbirinden güzel programlar yapıyor. benim en sevdiğim programı survivor. ve survivor'ın kamera arkaları çektiği son bölümde izletildiği videolarda gerçekten çok büyük bir çalışma ve çok büyük bir emek görülüyor. ben zaten yeterince para kazandım bu kadar çalışmama ne gerek var demeyip daha da hırslı ve azimle çalışıyor. bir keresinde röportajında okumuştum küçük kızını bile sürekli göremediği için başka çocuk düşünmediğini söylemişti. hatta ailesi ile havaalanında buluşup uçakta bile görüştüğü oluyordu ki o kadar yoğun bir insandı. bir de diğer insanlar gibi büyüklenip havalanması yok bence. yarışmalarına katılan ve ekibine giren her insanı koruyup koklayarak iş sahibi ediyor. mesela geçen yıl survivor çekimlerinde bıçaklanarak öldürülen 1 genç vardı onun ailesini bile sürekli arayıp hallerini hatırlarını sorduklarında duymuştum .gerçekten bunu her insan yapmaz. o yüzden acun'u birçok konuda tebrik ediyorum. ve başarının tek bir yönlü olmadığını ve acun'un da bu kadar pozitif yönlü olduğu için başarısının da kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum.

0

acun ilıcalı yabancı dili olmasından, girişken olmasından, halkın nabzını iyi okumasından, insanların neyden hoşlandığını iyi bilmesinden, insanların nelerden haz alacağını ve hoş kalacağını iy bilmesinden, dünyayı gezmesinden, dünya literatüründe reyting yapmış programları araştırıp satın alıp bunu türkiye’de göstermesinden, seçtiği ekibi türkiye’de popülerliği yüksek olanlardan olması, insanları ve çevreyi iyi tanıması, dünyayı iyi takip etmesi acun’u zirveye taşıyıp sürekli başarılı kılmaktadır.

0

çünkü acun gerçekten de işini çok iyi biliyor çalışacağı arkadaşlarını çok iyi seçmiş o yüzden çok başarılı olduğunu düşünüyorum hep genel kitleye hitap ediyor adam. emginin karşına alıyor diye düşünüyorum inşallah başarılarının devamını diliyoruz.