0

hala kullanıyorum sarjı gerçekden uzun süre götürüyor

0

powerbank olarak 2 tane mevcut. son derecede işime yarıyor. yolculuk yaparken özellikle çok işe yarıyor.

0

hayir ben kullanmiyorum felefonum iphone 5s biraz batarya amperi dusuk ama yine de o kadar hizli sarji bitmiyor neyseki.

0

eski telefonumda pek sarj sorunum yoktu ama bu telefonumda kullanmam gerekiyor hemen şarjim bitiyor çünkü. onun dışında ya evden çıkarsam işim varsa yada yola gidersem kullanıyorum ev içerisinde genelde kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. anca zaten telefonu sarja takip bahaneyle ev işlerimi bitirdiğim için gerek olmuyor.

0

ben ilk zamanlarda powerbank kullanmıyordum. fakat kullandıkça ne kadar güzel ve yarayışlı bir alet olduğunu anlamaya başladım. sarjin bitti yerlerde özellikle çok işime yarıyor telefonumda zaten eskidiği için şarj fazla dayanmıyor ve illa bir günde 2 kere şarj takmam gerekiyor o yüzden powerbank hayat kurtarıyor.

0

evet powerbank kullanıyorum. uzun bir seyahate falan gittiğimizde yanınızda çok yardımcı oluyor .özellikle de telefonunuzun şarjı çok çabuk bitiyorsa size en iyi yardımcıdır powerbank.. evinize doldurun doldurduktan sonra dışarıya çıktığınızda mutlaka yanınızda bulundurun ki lazım olduğunda kullanabilirsiniz çünkü biliyorsunuz dışarıda şarj aleti bulmak çok zor olabilir powerbank kullanıyorum çokta memnunum kullanmanızı tavsiye ederim.