0

ileride gerçekten eğer allah nasip ederse hacca gitmek istiyorum. umarım gidebilirim. ama şimdilik ilk önceki hayalim atandığımda ilk maaşlarımla para biriktirerek annemi hacca yollamak istiyorum. inşallah olur o yüzden öncelikli sıradaki hayalim annemi hacca göndermek.

0

eminim ki; herkes hacca gitmek ister. yani ben de gitmek isterim ama o kadar param olmadığı için maalesef gidemiyorum. inşallah ileride rabbim nasip ederse para ilk işim zaten hacca gitmek olur. yani aslında bedava gidilse en azında herkes gitmiş olur ama işte maalesef öyle olmuyor. yani inşallah rabbim nasip eder parayı da, benim yaşayıp oraya gitmemi de.

0

evet inşallah ileriki yaşlarımda hacca gitmeyi çok isterim. şu an yaşımız itibarıyla gitmemiz biraz zor ama allah nasip ederse yaşlandığımızda gitmeyi düşünüyorum. ille yaşlandığımda değil de orta yaşlarda olduğumda da gidebilirim hacca.. hacca gitmek isteyen herkese de allah yardım etsin çünkü çok güzel bir şey hacca gitmek insan kendini çok iyi hissediyormuş. hacca giderken de benden dua isteyenlere teker teker inşallah oradan dua edeceğim allah nasip ederse annem babam da hacca gitmek istiyor çekilişe de katıldılar inşallah onları daha çıkarsa gidecekler.