0
0

hayır yok ben nedense balıkları cok sevemiyorum bazılarının onları izleyerek huzur buldugunu felan duydum ama ben cıkartıkşarı su sesine gıcık oluyorum temizliği zor ben birsey besleyeceksem sevenilmeliyim

0

malesef evimizde akvaryum yok ama balıkları severim aslında. bir ara kızım için almayi düşündük ama arkadasa oturmaya gittiğimiz zaman kızım balıkları alıp yemege kalkınca direk vazgeçtik . alıp ta hayvanlara eziyet yapmanın alemi yok sonuçta onlarda canlı o yüzden bir daha kızım anlayana kadar hiçbir hayvan türü almayi planlamiyoruz belki büyüyünce hayvan sevgisini anlasın diye alırız ama bizim öyle sıkıntımız yok köyümuz bir saat uzakta zaten büyüsün hayvanları sık sık göreceği için alışır diye düşünüyorum.

0

evimizde akvaryum bulunmamaktadır ama ben balıkları çok severim bulunmasını çok isterdim. hatta bir keresinde balığımın olmasını o kadar çok istemiştim ki bizim orada tecerdağı bir yer var oraya yün yıkamaya gitmiştik ve ben orada ırmağın kenarındaki küçük balıklardan bir tanesini tutup kovaya koymuştum. hatta birkaç tane daha tutmuştum ama ablam onları gıcıklığına geri dışarı çıkarmıştı. bende bir tanesini kurtarmayı başarmıştım ve eve götürmüştüm eve götürdüğüm zaman ona bir yer yaptım yani bidonun birinde onun dibine çakıl taşları koydum ve ona her gün ekmek veriyordum onun yüzdüğünü görmeyi çok seviyordum ruhumu dinlendiriyordu adeta .daha sonra bir gün ablamın nişanı oldu ve ben de balığı pencerenin önüne koymuştum güneşlensin diye daha sonra balığı pencerenin önünde unutmuşum ve sabah kalktığımda aklıma geldi .hemen dışarıda kaldığını hatirladim daha sonra baktığımda balık suyu ile beraber donmuştu ve içinde balığı bulamamıştım çok üzülmüştüm. ben onu her gün ekmekle besliyordum her gün suyunu değiştiriyordum isim bile vermiştim. hangi akla mantık onu pencerenin önüne koymuştum guneslensin diye anlamadım.