0

sihir ile para üretir sürekli harcardım. hiç param bitmezdi. keşke çok param olsa. sihirle falan çok param olmasını sağlayabilsem keşke.

0

her istediğimizi ayağımıza getirirdik şu olsun derdik olurdu ama ondan da sıkılırdık en iyisi böyle cefa cektikten sonra sefa sürmek.

0

vallahi eğer sihirli olsaydık bu hayatın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.. o kadar güzel bir hayatımız olurdu ki anlatamıyorum yani şu an hayal ediyorum da istediğimiz her şeyi yapabilirdik hiçbir şey gözümüzle kalmazdı her şeyi alabilirdik. ama o zaman da işte çalışmanın sorumluluğun kıymetini bilmezdik bunları bilmediğimiz içinde sihirli olursak eğerr boş bir insan olurduk büyük ihtimalle.. dünyada herkes sihirli değil de keşke birkaç insana verilmiş bir özellik olsaydı bu sihir.. gerçekten çok isterdim sihirli olmayı şu an hayal ediyorum. heyecanlanıyorum ama şimdilik böyle idare edeceğiz kendi çabalarımızla çalışarak aslında insan demek sihir demektir. çünkü insanın başaramayacağı yapamayacağı hiçbir şey yoktur bu hayatta..