0

para ile satın alanamayacak en büyük şey bana göre sevgidir. değerdir, mutluluk ve huzurdur bu tür kavramlar veya hisler duygular para ile satın alınamaz. tabi insandan insana değişir bu durum ancak aslolan gerçek budur insan sevgisini para karşılığında veremez veya satamaz veya tam tersi alamaz. bu mümkün değil doğal olarak bir takım hislerimiz duygularımız huzurumuz ve mutluluğumuz para ile satın alınamayacak soyut şeylerdir. somut şeyler alınabilir ancak soyut şeyler para ile satın alınamaz örneğin akıl, ölüm, insanlık vs. gibi hayatın içinde olan şeyler de satın alınamaz insan duyguları hiçbir şekilde para ile satın alınamaz.

0

bence para ile satın alınamayacak şey aşk sevgi sevgilinin kokusudur.

0

hemen hemen her kapıyı açsada paranında satın alamayacağı birçok şey vardır herşi parayla alırsınız da güveni alacak paranız olmayabilir sevgiyi alacak paranız olmayabilir dostluğu, kardeşliği, aşkı alacak paranız olmayabilir hayatta herşeyin para olmadığını bilmek de güzel

0

güven sevgi aşk genel olarak duygu

0

bu hayatta insanlar bir çok şeyi parayla satın alabilirler. ama şu üç şeşi asla parayla satın alamazlar. peki nedir bunlar? sevgi, aşk, tecrübe. evet, bu üç olgu hiç bir zaman parayla satın alınamaz.

0

mutluluk ama para bu devirde herşeyi satın alır bence

0

saadet sağlık huzur ve mutluluk

0

o saydığın herşey para ile geliyor zaten

0

aşk sevgi güven para herşeyi satın alamaz