0

evet biraz öyle oldu açıkcası. burası iş gibi oldu. ben bazen planlı haraket ediyorum. kendime bir kota belirliyorum şu kadar yapmalıyım diye. gün içerisinde işlerim olduğu zaman biran önce halledip buraya da vakit ayırmaya çalışıyorum. bir nevi iş gibi oldubenşm içinde zaman zaman giriyor ve o kotayı doldurmaya çalışıyorum günlük şu kadar yapmalıyım bugün bu akdar yaptım zamanın böyle ayırdım gibi falan. yani boş oturmaktansa burada vakit harcamak, hem kazanç sağlamak hem de bilgi edinmek oldukça güzel bu yüzden de soru mani ekibini tebrik ediyorum böyle güzel bir site kurdukları için.

0

evet birnevi is gibi oldu bu site. yani her ne kadsr kendi aktifligimize bagli olarak degisse de kazandigimiz para, sonucta ev ortaminda calisabiliyorsunuz. istediginiz zaman girip istediginiz zaman cikabiliyorsunuz. bazen sabahtan aksama kadsr sitede ugrqsip bazen gunlerce girmeyebiliyorsunuz. tamamen bizim elimizde burada calisip para kazanmak. yani ben suan işsizim. onun icin buradan kazandigim para o kadar guzel geliyor ki. emek verip en azindan kendi parami harciyorum. evde bos bos oturup, is arayip bulamqyinca kafayi yemektense yine iş ariyorum ama bir yandan da paramı kazanıyorum. yani en güzel yani da bu sitenin. yaz ve para kazan. hatta buradan aldigim odemelerin birini, ucuz kitap buldum ve biraz ucuz kitap aldim. elimde suan 13-14 tane kadar kitap var. kendime yeni bir para kazanma sekli yaratmaya calisiyorum. hem burada para kazanip hem letgoya ve instagrama koydum ki en azindan satis yapayim, satistan da para kazanayim. yani baska seylerle ugrasma acisindan para kazanabiliyorsun yani. :) suan 25 tl limiti gectim, umarım biraz daha yuksek bir kazanc yaparim ve elimdeki kitaplara biraz daha ekleme yaparım. satis oranini arttimak icin cabalayacagim o yuzden bu sitede.

0

aslında burada kazanan bir ay içinde en yüksek nekadar kazanmıştır ki?
belki bunla ilgili bir istatistik verilse daha azim oluşturabilir.
birde insan bu parayı nasıl kazandığını merakta ediyor haliyle. sonuçta yazarak verilen paranın kaynağıda önemli

1

buradan azimleri ve çabalarıyla çok ciddi para kazanan arkadaşlar var. özellikle çalışmayıp işsiz olanlar, öğrenci olanlar için bir iş oldu gerçekten. ben çalışıyorum ama benim de uzun zamandır aradığım ek iş oldu sorumani sitesi. hiç kasmayıp günde bir lira yapsam telefon faturam çıkar ayda diye düşündüm ama yarışmalar sayesinde epey kasdık da. umarım bu şekilde sürekli ve düzenli olur da düşündüğümüz gibi kazanmaya devam ederiz. elinin altında harçlığını çıkarabileceğin bir sistemin varlığını bilmek çok güzel diye düşünüyorum ve evet gayretli arkadaşlar için bir iş.

0

kesinlikle burası benim için bir iş yeri gibi oldu. her gün çok fazlaca zaman geçiriyorum burada. yani kendim çalıştığım dönemlerde işim de belki bu kadar fazla vakit geçirmeye aldım onu düşünüyorum sabah 8 akşam 6 10 saat iş yerinde geçiriyordum bazen 11 saat en fazla ama şu anda bu saat oldu hala buradayım bir şeyler kazanmaya ve üretmeye çalışıyorum. ancak ev ortamında çalıştığımız için tabii ki normal iş ortamından çok daha rahat bir ortamdayız. gün içerisinde ayrıca istediğim zaman da girip istediğim zaman aktif kalabiliyorum. belki baktığın zaman çok fazla zaman geçiriyorlmuşuz gibi gözükebilir ama en azından burada zaman geçirip para kazanırken bir yandan da diğer işlerimizden eksik kalmıyoruz. istersek birkaç gün boyunca hiç girmeyiz sonrasında girip fazlaca aktif olarak aradaki açığı da rahatlıkla kapatabiliriz ancak herhangi başka bir işte çalışsaydık eğer böyle bir durumu kesinlikle gerçekleştiremezdik. zaten şu anda bir yarışma var ve fazlaca çaba gösteriyoruz. yarışma bittikten sonra zaten yeni yıla da girmiş olacağız. yeni yılda kendime birkaç gün tatil vereceğim çok fazla burada vakit geçirmemeye çalışacağım farklı şeylerle uğraşarak kafamı dağıtmam gerekecek gibi gözüküyor ,. çünkü bu yarışma beni epeyce yordu. yine de girerim tabiki ama fazla hırpalamam kendimi. cevaplarım, soru sorarım belki ama tabii ki şu anki kadar yoğun olmam kısa bir süre. ilerleyen zamanlarda en azından birkaç gün ya da bir hafta kadar kendime tatil verdikten sonra yeniden tam gaz devam ederim. zaten bir işte çalıştığımız zamanda yorulduğumuzda gidip rapor alıyoruz, izin alıyoruz, kafamıza dinliyoruz, burası da aynı öyle istediğimiz zaman ara verme özgürlüğüne sahibiz en azından. iyiki burayı keşfetmişim gerçekten şu işsiz geçen zamanlar da bana baya destek sağlıyor maddi açıdan. akmasa da damlıyor en azından. o yüzden de hakkımla kazanmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. emek olmadan yemek olmuyor çünkü.

0

evet sorumanı benim için bir nevi iş oldu. şu an çalışmadığım için evde günlük sorumani de takılıyorum ve bu da benim için bir iştir. sonuçta emek veriyoruz yani teker teker soruları cevaplıyoruz, kendimiz soru yazıyoruz neden işi olmasın ki para kazanıyoruz sonuçta . ama güzel bir iş bence evde yatarakdan çalışıyoruz yani. ben çok memnunum halinden memnun olmayan yoktur herhalde.. sorumaniye teşekkür ediyoruz bize böyle bir platform sağladığı için inşallah daha fazla kazançlar elde ederiz arkadaşlarımız da buraya davet edelim arkadaşlar.çünkü paraya gerçekten ihtiyacı olan insanlara oluyor en azından gelip burada emek vererek para kazanabilirler 25 tl bizim için az olabilir ama bazı insanlar için çok büyük bir nimettir. o yüzden ihtiyacı olan arkadaşlarımızı lütfen buraya davet edelim ve onların da kazanmasını sağlayalım hem sorumani ekibi olarak genişlemiş oluruz hem onlar kazanır hem de biz kazanırız inşallah.

0

yeni başladım üç gündür yapıyorum beş tl kazandım inşallah çok çok para kazanacağım inanıyorum herkese de tavsiye ediyorum çok güvenilir bir site gibi gözüküyor inşallah beni yanıltmaz inşallah ödememi alabilirim iyiki varsın soru sorup mani