1

sırf iki kuruş kazanmak için şu ilin kaç koyu var, kaç ilcesi var diyenler ne alemsiniz?

hayir suradan adamakilli bir soeuya cevap yazdiginizda zatrn o iki kurusu veriyor. daha uzun yazarsaniz daha fazla kazaniyorsunuz.

12 cevap
0

bu gozler sitede neler gordu neler. sirf sadece soru sorup kazancimi arttirayim diye neredeyse kek nedir at nesir diye soranlar olacakti ki bunun kadar sacma sorular soranlar oldu. ama tabi sorulari kaldirildi orasi ayri meselr. ayni sirf para kazanacagim, 2 kurus alacagim diye sacma salak sorular soruyorlar, sonra site sorularini kaldirip kazanclari dusunce siteye küsüyorlar. bunlarda ayri bir cins insan turu iste.

0

he eksiledin biz yikildik vah vah. nasil kazanc saglicaz simdi :d :d

0

@epelek soru yok mu? sitede iki haftadir kac bin tane soru soruldu. bi zahmet soeulaein icine girde yazmis misin yazmamis misin bir bakiver. bilmedigin soeuysa arastirip oyle yazabilirsin diyor zaten site.

0

mesele iki kuruş değil iki kuruşun peşinde olsa gider soru cevaplar zaten. sitede soru yok. herkes yüzlerce cevap veriyor ama soru sormuyor. ben beyin bedava modu açıldığında cevaplayacak soru bulamıyorum. soru çeşitliliği niye sorun oluyor ki sizin için.

0

@alperen70 madem boyle sorulardan kazanc sagliyorlar. o sorunun altina sacmalayin. istediginiz kadsr. maksat para kazanmak diyor ya arkadss. bizde para kazanmak icin o soru altina sacmalayarak para kazanalim

2

böyle sorular olunca biz cevaplayacak soru bulamıyoruz bazı kişilerin dediği gibi amacım para kazanmak değil ilk o konuyla araştırma yaparken kazanmak sırf kazanmak için ne cevap veririm ne soru sorarım.

0

@epelek cunku kimsenin umurunda degil anakaranin kac tane köyü varmis, siirtin kac tane ilcesi varmis diye. buna benzer olarsk illerin nufusu kac diyenin soeulari kaldirildi. eminim ki seninkilerde site kurallarina uymadigi icin kaldirilacak. haiyir onu soracagina kadar sebze ve mevyelrrde bulunan vitaminleri sorsan daha cok cevap alacaksin

1

bilgi vermek ve birseyler öğrenmek ise amaç ozaman sorunun bir anlamı olur yoksa anlamsız ve cevap olarakta soruya uygun boş cevaplar verilebilir.

0

benim de söylemek istediğim tam olarak bu aslında, ben soru sorma da pek iyi değilim o yüzden cevapları odaklanıyorum, ama maalesef cevaplandırılacak soruda bulamıyorum. çünkü sürekli aynı ve saçma sorular yani soru soramıyorsunuz bırakın sadece sormaninin sorularını cevaplayalım en azından mantıklı soru cevaplamış oluruz :)

0

evet bende bu tarz soruları görmekten oldukça sıkıldım açıkcası.
daha düzgün bilgi alabileceğimiz sorular sorulsa çok daha güzel olacak.
birde burç soruları var onlardanda gına geldi artık bana.

0

bu sizi niye rahatsız ediyor. sitede olmayan bir bilgi. aranan da bir bilgi.

0

ya onlar da kendilerine göre işte bir konuş konuş ya da üç kuruş neyse yer kazanma peşindeler yani haklılar burada olmaları ne için para için o sorsunlar ya sıkıntı yok yani biz de saçma sapan cevaplar veriyoruz zaten bazen sonuçta amaç para kazanmak yani bırakın da sorsunlar ne olacak yani sıkıntı yok