0

benim babam sevgisini hic disa yansitmazdi icimde hep babam beni sevsin diye uhte kalmis dedemin yaninda adimizi bile soylemeezdi simdi yeni yeni sevdigini hissettiriyor ama ben baska bir sehirde o baska bir şehirde malesef ama önemli olan babam sağlıklı olsun uzakta da olsa yaşadığını bilim sevgisini göstermezse olur ben onu canımdan öte can seviyorum canım babamm

0

bence bu babadan babaya değişiyor mesela çevremde gördüğüm birçok baba sevgisini gayet güzel yansıtıyor. kızları ile arkadaş gibi çok samimi oluyorlar ve sevgisini dışlarına vurup çok güzel yansıtabiliyor lar. ama mesela benim babam öyle değil sevgisini dışarıya kesinlikle yansıtamıyor. duygularını genelde belli etmeden içerisinde yaşıyor. hatta konusu açıldığında hep söyler ben içimden severim diye. annem de bu konuda babama hep kızar içinden sevdiğin sevginin belli etmedikten sonra ne gereği var bence belli etmelisin şeklinde babamı uyarır. ben de öyle düşünüyorum bence insan sevdiğine sevgisini göstermeli. bu kişiye baba olsa bile insan sevildiğini hissetmiyor o yüzden sevgi bence kesinlikle gösterilmeli. ve allah'tan annem sevgisini gayet güzel gösteren bir kişi ki bunun eksikliğini hiç yaşamadık. bu yüzden sevdiğinize sevdiğinizi belli edin ve sevginizi gösterebileceğiniz kadar gösterin .

0

vallahi bu babadan babaya değişir. benim babam sevgisini çok dışarıya belli etmiyor .neden belli etmiyor bilmiyorum ama belki de bizi şımartmamak içindir bu babaların bu davranışlarını ben çok yanlış buluyorum. çünkü sevgisini belli etmedikleri için evlatları da kendisinden uzaklaşabilir ve yanlış yollara sapabiliyor. daha sonra babanın evlatlarını suçlama hakkı yoktur sevgisini belli etmelidir onların yanında olduğunu onlara güven verdiğini belli etmelidir ki çocukları da ona göre güzel bir şekilde yetişsin. yani bir baba sevgisini olabildiğince çocuğuna belli etmelidir çünkü bir çocuğun babadan alabileceği en güzel şey en doğru şey sevgidir.

0

benim babam torunlarını seviyor çocuklarını onlar kadar sevmemiştir