0

insanlar yaradılışından beri çeşitli özelliklere sahip olup her insanın farklı farklı yetenekleri ve duyguları vardır.bunlardan bazıları insanların ayırt edilmesi için en önemli şeylerden birisidir.kadın yada erkeklerin yaradılışından dolayıdır ki farklı biyolojik fizyolojik ve duygusal özellikleri bulunmaktadır.bu özellikler doğrultusunda farklılaşarak her olaya ve her duruma karşı farklı tepkiler verirler.bu tepkiler bir olay karşısında onların nasıl tutum sağladığını gösterir.örneğin erkekler biyolojik olarak gerçekten çok güçlü yapıya sahiptirler.ancak akıl veya zeka gereği farklılıklara sahip oldukları gibi o durumda da farklılıklara sahip olabilirler. bunun dışında örneğin bir erkek duygusal anlamda kadınlara nazaran da daha sert yapıya sahiptirler . bu yapıları gereği örneğin sevgilerini dışa vuramazlar vs.

0

erkeler duygularını belli etmekte zorlanıyorlar doğru. çünkü şöyle bir psikolojik bir durum var ortada. kendilerini yenilmiş ve pes etmiş ve gardını indirmiş gibi hissediyorlar duygularını ifade ettiklerinde. bu yüzden iç güdüsel olarak gardını indirmiyorlar. ama tabi onlarda sevip aşık oluyorlar. sadece kızlar gibi açık açık konuşup anlatamıyorlar. yapılarından kaynaklanan bir durum.

0

bu durum her erkek için aynı değildir çünkü bazıları duygularını çok iyi bir şekilde ifade eder bazıları ise edemez kişilik özelliğine bağlı değişir. erkekler genelde duygularını içlerinde yaşarlardı şapkam satmazlar aslında çok sevseler bile yapıları gereği herhalde belli etmiyorlar.