0

evet aglayinca insan çok rahatliyor. ben çok zor ağlayan bir insanım o yüzden aglayinca bütün içimi boşaltıyorum gibi hissediyorum bir huzur geliyor içime baya rahatliyorum . ağlamak ayıp birsey değildir insanı küçük göstermez o da bir ihtiyaç aglamanin kadını erkegi de yoktur yani erkekler ağlamaz düşüncesi çok yanlış misal benim eşim benden daha duygusaldir dizilerde bile duygusal sahne görsün insan olsun olmasın tutamaz kendini ben onun aksine daha sert kalıyorum bana kalpsiz diyor ama aglayamiyorum elimde değil belki aglasam banada iyi gelecek ama olmayınca olmuyor insan zorla aglayamiyor . bende o yüzden ağladigim zaman tam ağlıyorum bir güzel rahatliyorum.

1

evet ağlamak gerçekten insanı rahatlatıyor. bir insanın sabrı vardır. hani sonuçta kimse de peygamber sabrı yok, keşke herkese peygamber sabrı olsa. hani insanlar ağlayınca gerçekten içini boşaltmış oluyor ve rahatlamış oluyor. zaten insan evladının gülmeye de ihtiyacı vardır her zaman, ağlamaya da sonuçta hayatın kanunu bu ilk önce aglayacaksın, sonra güleceksin. insanlar fazla sabırlı olmadığından dolayı içinde biriktirdiği acılar ağlayarak o acıları içinden atabiliyor. doluyorlar yani sonuçta şahsen ben gülmekten daha çok hep ağlamışımdır. çünkü birikiyorum ağlayarak içimi boşalta biliyorum, yapacak bir şey yok. başka ama hiçbir zaman insanların yanında ağlamamış şimdi tek başıma olduğumda ağlarım çünkü dostum derim, düşmanım çıkar ondan dolayı yalnızken ağlıyorum. genellikle yani dediğim gibi ağlamak da insanı rahatlatıyor.

0

evet aglamak. kalbinizin huzunlerini kirikliklarini disariya doker. rahatlatir. ben ne zaman icim daralsa bogazim dugumlense hemen sessiz sakin bir yere giderim ki aglar rahatlarim.

0

evet ağlamak rahatlatır. içiniz boşalınca kendinizi daha iyi hissedersiniz. ben uzun zamandır ağlamıyorum. allah ağlatmasın kimseyi. ağlamak bana güçsüzlük gibi geliyor.allah korusun ölüm dışında başka bir şeye ağlamam.