0

kış mevsimini hiç sevmiyorum tamam yağmur kar mikroplar için çok önemli ama enerjimi emiyor sanki kış ayı benim yaşama sevincimi alıyor hiç birsey yapasim gelmiyor . dışarıyi bırakın bakkala bile gitmiyorum . ama yazın hep enerji dolu bir insanım yerimde durmam günde iki üç kere dışarı çıkarım. şimdi temizlik yapmaya bile useniyorum o yüzden kış bitsin diye gün sayıyorum . maddi olarak da zor dönemler yaşıyoruz zaten kış ayında o da ayrı bir derdi tabiki evde küçük çocuk olmasa sıkıntı değil ama kızım var o yüzden maddi olarakta tam bir çöküş.

1

benim zaten en sevdiğim mevsim kış, ilkbahar ,sonbahar sadece bir sevmediğim yaz gerçekten de yazı hiçbir şekilde sevmiyorum çünkü yazın insanlar da böyle ter kokusu kokuyor ve bu beni çok rahatsız ediyor ve bunaltıyor. zaten ben yazın bayılan insanım hiçbir şekilde sıcak havaya gelemem ve insanların böyle pis kokması benim psikolojimi bozuyor ,bu beni rahatsız ediyor ama kışın ne kadar temiz bir hava var ama yazın ise bunu bunaltıcı bir hava var. ondan dolayı ben her zaman kış benim tercihimdir. zaten ben kış insanıyım, şubat doğumluyum ondan dolayı her zaman da kışın severim, yazdan nefret ederim. keşke hiç kış bitmese yaz da hiç gelmese ama işte çoğu insan yazı seviyor, bense kışı seviyorum.

0

her mevsimin kendine göre bir güzelliği vardır.ama ben kışı pek sevmiyorum.soğuk çamur,hava devamlı kapalı.insanın içine sıkıntı geliyor.en güzel mevsim bence ilkbahar.kışın paran varsa uludağ gibi yerlere gidebilirsen biraz eğlenebilirsin.veya kar yağan bir yerdeysen kar topu oynaya bilirsin.

0

kış mevsimini ben çok sevmem ama tabii ki seven vardır. özellikle çok sıcak çöl taraflarında yaşayan insanlar, kış mevsimini çok seviyordur. sıcağın yakıcı etkisi ve bir şey yaptırmama hissi çok kötü bir durum. bu yüzden kış mevsimini özleyen insanlar vardır. ben kış mevsiminde sadece karın yağdığını ve tuttuğunu görmeyi seviyorum. yoksa kuru soğuk beni hiç heyecanlandırmıyor. ve sürekli hasta hasta geziyoruz.. yağmur yağdığında her yer mikropla doluyor zaten. kar yağsa mikroplar kırılıyor en azından.