0

malesef yoktur . insanız hepimiz bazen hiç olmadık konuda yanlış karar verebiliriz . boşluğumuza gelir normalde evet diyip kabul edip yapmayacağımız şeyi yaparız . o yüzden sanmıyorum ben asla yanlış karar vermem diyecek bir insan olduğunu ister istemez hayatımızın bir döneminde bir kere de olsa yanlış bir karar kesinlikle vermisizdir.

1

kararsızlıkla başı dertte bir insan olarak bırakın doğru karar vermeyi, karar vermekte bile çok zorlanan bir insanım. sürekli kararsızlıkla boğuşur ve sonunda bir karar vermem gerektiğini düşünerek acele bir tercih yaparım. bu da genellikle pek olumlu sonuç vermez. yine de inanın en kötü karar bile kararsızlıktan daha güzel bir duygu.

0

ben her zaman düşünerek her şeye karar veririm ve her zaman doğru bir karar aldığıma da kendi adıma eminimdir ama bazı insanlar öyle mi bilemem. yani ben kendim inatçı olduğum için ve dik kafalı olduğum için her zaman kendi bildiğimi yaparım ve arkadaşlarıma da doğru karar verdiğimi söyler. her seferinde hiç bu zamana kadar pişman olmadım tamam geçmişte bazı pişmanlıklarım vardır ama geçmişte bazen düşünmüyor olabilirim ama artık geçmişten ders aldığım için doğru kararlar artık veriyorum.