1

valla kardeşim ben bir kere 41tle ödeme almıştım. biraz daha uğraşsaydım 50tle yapardım.

0

valla çalışan toplayarak 50 tl kazanır bence yazma yi en çok sevenler gün de en fazla 10 tl kazanabilir çünkü ben kendim gün de en fazla 3 yada 5 tl çıkıyorum ben ama 5 gün dur siteye girmiyorum telefon olmadığı için 5 gün dur hiç kazancın olmadı çünkü ama bugün 20 tl yapmaya vali sıcak 2 kat kazanç değerlendirip dağa fazla kazanmaya çalışmaya uğraşılan artık sitede 5 gün de aktif olsaydım şimdi 25 tl yapmış olurdum ama dağa cik fazla kazanmaya calisicam bugün 16 tl var şimdi 50 krs şimdi topladım ve 20 tl topluyacam

0

ben elli lira ödeme aldım. daha sonra yüz lira aldım. yani birikim yapılıyor tabi bunda iki kat kazancın faydası baya var. iki kat kazanç zamanlarında daha aktif olursan 50 lira çok uç bir para değil. yarışmalar ara ara oluyor. yarışmalarda daha çok soru cevap yapınca daha fazla kazanabilirsin. soru sormada artma olmuyor çok fazla ama cevaplarda baya fark ediyor.

0

bence buradan daha da fazlasını alanlar olmuştur .çünkü bu site gerçekten insanların hakkını veriyor ve herkese hak ettiği ücreti yatırıyor .tabii ki site kurallara uyarsanız gerçekten siz de kazanabilirsiniz.ben üç günde 10 tl'ye yaptım ve şu anda da iki kat kazancı var eğer cabalarsam 3- 4 güne 25 tl yaparım diye düşünüyorum siz de çalışırsınız 25 tl yapabilirsiniz bu hiç de zor bir şey değil. hatta bazen yarışmalar bile oluyormuş ve insanlara daha çok para yatırıyorlar. siz de şimdi başlarsanız eğer bir hafta içerisinde 25 tl den daha fazla bile yapabilirsiniz.

0

suan soledigin rakami site herkez cekebilme gibi imkanlari olan kisiler var yada herkez yapabilir .ben ilk uye oldugumdan dolayi 25 tl yapip cekmistim.ayrica sorunsuz yatti.bundan sonra gene biriktirmeye basladim suan ise sanirim 35 tl yi buldu herkez gonul rahatligiyle biriktip cekebilir.

0

tabii ki de 50 tl alan vardır hatta daha fazla adam vardır ben ödeme kanıtlarını 256 tl görmüştüm burada bir arkadaştan yani ödeme kanıtları attı bana şimdi şöyle bir şey söyleyeyim mi benim arkadaşım varda bizim yan komşu yani aynı mahallede oturuyoruz. o da bu siteden para kazanıyor 25 tl çekti bir keresinde ondan sonra bir hafta falan daha kastı bir kere daha 25 tl çekti yani toplam 50 lira para çekti buradan ben de önceden 25 tl para çekmiştim şimdi şu anda 23 lira falan olması lazım 25 tl'ye yapayım yine tl vereceğim inşallah param yatar yeter ki bu sitede şeylere dikkat etmeniz gerekmektedir noktalama işaretlerine dikkat edin ve kopya içerik çekmemeye çalışın bu iki şeyde yapmazsanız eğer yani kopya çekmeyin noktalama işaretlerini kullanılan para nasıl yatırılır isterseniz 500 lira yapan insanlar paranızı yatırıyorlar yani.

0

ya söyledigin rakam hani çok astronomik bir rakam deil gercekden 500 desen belki anlardimda tabiki ben 8 yada9 gunde 25 tl yaptim hanı bunuda yapan50yı gecen 160 gıbı belkı biriktirip daha çok para kazanan üyelerimizin olduguna inanyorum ben.

0

bugün üye oldum 25 kuruşa geldim. bakalım üye kazandıkça süreç tepeden yuvarlanan kar tpou misali büyüyecek mi:)

1

merhaba bende toplam 65 lira ödeme aldım site ödemeler konusunda sıkıntı yapmıyor bir 30 birde 35 tl ödeme aldım yani toplam 65 tl olarak ödeme aldım.

2

aldığım ödeme tam olarak 50 lira. 2 kere 25 lira ödeme talebi eşiğine ulaştım ve talep ettim toplamda 50 lira hesabıma yattı şimdi üçüncü ödeme talebi eşiğine ulaşmaya çalışıyorum.

2

bugün üye oldum. ama alacağıma inanıyorum. sende bundan dolayı ekibine arkadaşlarını davet etmeye devam et.

2

limitler 25 tl ye düştü. bundan ziyade ben tamm tamına 15 gunde 71 tl yaptım ki siteye giremeyip soru sorup sorulara cevap yazamadığım çok oldu. yani çok rahat limite ulaşılıyor kısa zamanda. ve gerçekten sitede baya uğraş verirseniz baya kazandırır

2

merhabalar. 50 tl alanlardan biri de benim. tereddüdünüz olmasın. hesabınızda minimum 25 tl olmadı yeterlidir. vereceğiniz hesap iban nosuna paranız yatırılıyor. hemde çok hızlı. bundan dolayı sorumani ailesine teşekkür ediyorum.

2

valla daha yeni üye oldum görelim bakalım.

2

yapalim deneyelim bakalim haberdar ederiz yani bence verirler sonucta tiklanma sayisi artiyor bu bunlara kazandiriyor zaten zor veriyorlar puani

1

wvet benimde merak ettiğim bir konu umarım doğru bir açıklama gelir