1

benim bu zamana kadar en fazla etkilendiğim film yeşil yoldu. dev gibi bir adamın ne kadar da masum olduğunu ve ne kadar yanlış anlaşıldığını kendisini bir türlü kimseye anlayamadığını gördük. konunun işleyişi gerçekten çok etkileyeciydi. ne zaman denk gelsem zaten oturup izlerim. her seferinde de aynı etkiyi yaratıyor ve ilk defa izliyormuşum gibi duygulanıyorum ben. gerçekten çok güzel ve başarılı bir film.

0

bu soruya kesinlikle kuzuların sessizli filmini cevabını vereceğim. anthony hopkinse kesinlikle beyazperdedeki en iyi performanslarından birisini gösteriyor bu filmde bisey. o etkileyici sestonu ile birlikte aldığı en iyi erkek oyuncu oscar’ı ise fazlasıyla hak ettiğini gösteriyor. filmi gerek senaryosuyla gerek gerek konuların akışıyla gerek ortam müzikleriyle gerekse oyuncuların son derece kusursuza yakın bir performans sergilemesi ile zamanda en iyi film oscar’ını alması son derece normal.filmin ilk 15 20 dakikalık zaman diliminde filmin giriş konusunu çözmek biraz zor

0

x-men serisinden sonra en son çıkan filmi olan wolverine yani filmdeki gerçek adıyla logan bu filmde yaşlanmış elden ayaktan düşmüş bir vaziyette limuzin şöförü olarak para kazanmaktadır ve daha sonra yani onun süper hızlı olan iyileşme güçleri zayıflamıştır yani onun iskeletinde bulunan adamatium onu zehirlemektedir ve aslında hala güçlü olması gereken yerde adamatium onu bitirmiştir daha sonra bir kızı olduğunu öğreniyor sonra bu kıza yıllarca bakan kadın ölüyor daha sonra bu kız bir yere gitmek istiyor tabi peşlerinde mutant silahlar yapmaya çalışan adamlarda vardır bunlarda onların peşinden giderken bizim kel abimiz doktor ölüyor ve ölmeden öce bir şey diyor ve tahtalı köye doğru yola çıkıyor daha sona logan bu kızı istediği yere götürüyor ve bu peşlerinde olan adamlar logan'nın bire bir kopyasını yapmışlardır ve çok çekişmeli bir kavga olur daha sonra bu kopya ve bizim kahraman ölür ve kız da kurtulur mutant arkadaşlarıyla beraber ve hemen ardından film biter ama bu kadarla da sınırlı kalmaz deadpool bu adam geçmişe yolculuk yapıp zamanın anasını ağlatır ve logan kurtulur yani daha devem filmi çekilmedi'de ama bu çıkarımlarda bulunuyorum çünkü deadpool dört boyutlu bir karakter yani o bir film de olduğunu biliyor ve logan'nın da nasıl öldüğünü biliyor ve onu kurtarıyor uyararak ve bütün mutantlarıda kurtarıyor.