0

aslında bu bir kişinin cevaplayabileceği bir soru değil .çünkü insanların sevdiği şeyler farklıdır ve genelde kişiden kişiye değişir .bunlar mesela ben yüzmeyi severim diğeri sinemaya gitmeyi sever bir diğeri kaymayı sever bir diğeri futbol maçı izlemeyi sever bunun gibi birçok örneği var o yüzden bu soruyu bütünsel olarak cevaplamak bence yanlış olur. ama bu soruyu şöyle cevaplayabilirim genellikle insanın en sevdiği şey insana en çok haz veren yapmaktan mutlu olduğu şeylerdir veya ailesidir.

0

herkesin sevdiği şeyler farklıdır.bir kişinin sevdiği şeyleri diğer kişi sevmeyebilir.bu yüzden kişilere göre değişir.

1

insandan insana değişir. herkesin farklı ihtiyaçları ve zevkleri vardır. sevdikleri şeylerde bu bağlamda değişkenlik gösterir. birbirimize ne kadar benzesek de bir o kadar farklıyız da aynı zamanda. o yüzden bunu kişisel olarak sormak gerekir.

0

insanların bir çok sevdiği şey bulunur bunlar farklı farklı şeylerdir mesela benim en sevdiğim renk mordur en sevdiğim yemek sarma patates köftedir en sevdiğim dizi sen anlat karadenizdir en sevdiğim ders matematiktir en sevdiğim meslek hemşireliktir en sevdiğim oyuncak sevgilimin aldığı ayıcığımdır