1

evet bir şizofren ve sohbet etmek isterdim.nasıl oluyor onlar nasıl bir anda duygu değişimleri yaşayabiliyorlar kişilikleri nasıl değişiklik gösteriyor böyle bir insan tanımak ve davranışlarını gözlemlemek isterdim. bu şekilde psikolojik problemler ve rahatsızlıklar yaşayan insanlar oldukça ilgimi çekiyor. psikolojik onlarla uğraşmayı çok seviyorum çünkü. zamanında psikolog olmayı çok isterdim ancak başaramadım. o yüzden içimdeki bu isteği insanların dertlerini çözmeye çalışarak bir insanları canı gönülden dinleyerek akıl vererek bastırmaya çalışıyorum. şizofren bir insanla konuşmakta çok farklı bir deneyim olurdu gerçekten. yani aynı konuyu bir gün başka bir kişiyle diğer gün başka bir kişiyle konuşmuş gibi hissedebilirdim şizofren bir insanla konuştuğumda diye düşünüyorum. çünkü şizofrenlerde çoklu kişilik bozuklukları vardır. mesela bir tarafları aşırı muhafazakarken diğer tarafları çok rahat bir insan olabiliyor. o yüzden iki farklı kişiliği ile aynı konuya kendisi nasıl farklı yorumlar yapardı merak ederdim açıkçası.

0

yani hiç bana şizofren birin denk gelmedi de bilmiyorum yani sohbet etmek istermiyim. benim şizofrenim olmasın kime şizofreni olursa olsun. eğer benimle dertleşmek istiyorsa dinlerim ama benden uzak dursun. yani ben çünkü öyle şeylerden korkarım gerçek söylüyorum ama hiç denk gelmedi şizofren biri bana aman aman bana denk gelmesin yani ben öyle şeylerden anlamam.

0

evet her gün ediyoruz zaten odacak. odamizda bir şizofren var ve hergun onu gormeye maruz kaliyoruz. duygu ve düşüncelerini öğrenmeyi çok isterdim.acaba ne düşünüyorlar diye.