0

aşk insanı sadece kör etmez.hasta eder, yemekten kesilirsin gözlerin başka hiç bir şey görmez.helede karşılıksız ise daha kötüdür..karşındaki aşık olduğun kişinin yanlışlarını bile görmezsin. o ne derse inanırsın.yanlış kararlar verirsin.ne zaman ki aşk bitti ,ben neler yapmışım demeye başlarsın.bütün bunlara rağmen insanlar aşık olurlar severler.ama yaş ilerledikçe bu saygı ve sevgiye dönüşür.zaten şu toplumda artık eski aşklar yok.eski sevgiler yok.çıkar ve menfaatler var.

1

eğer bir insan gerçekten aşık olmuşsa tabii ki de aşk insanı kör eder. yani her şeyine katlanır ,gözü ondan başkasını hiçbir şekilde görmez o ne yaparsa yapsın onun yaptığı her şeyden mutlu olur ,onunla gülmek onunla, ağlamak ister. aşk kısacası aptallkktir. gerçi aşk diye bir şey yok. ben aşka inanmayanlardanim. yani aşk olsaydı insanlar ayrıldıktan sonra tekrar kendilerine sevgili bulmazlardı veya eş bulmazlardı. çünkü aşk sadece bir kişiye yaşayacağın ve mezara kadar süreceği bir şeydir. bu devirde de kimse bence aşık olmadı sadece aşkı da ,sevgiyi de karıştırıyorlar ben bunu defalarca söylüyorum burada insanlar aşkın ne olduğunu daha öğrenememiş , nasıl bir duygu bilmiyorlar. bence ilk önce onu öğrenmek lazım aşk çok farklı bir şeydir. ferhat ile şirin, kerem ile aslı, leyla ile mecnun zamanında kalmış bir şey onlar öldükten sonra da aşkta öldü. aşk diye bir şey de kalmadı ,aşk yok yani anlayacağın.

0

eğer ki kişi gerçekten seviyorsa gözü kör olmaz ama düzgün kararlar veremez ve çok yanlış yapar

0

evet kör eder. ne yaptigini bilmez ve daha sonradan ben bunu nasil yaptim diye isyan eder. o askin korlugunu bende yasadim malesef basimizdan geciyor. :)