0

bankalar kredi verirler ama kredi vermeleri icin birey adina kurallari vardir. krediyi odeyebilecegini kesinlestirmek icin her insana kredi veremezler. ve kredi alacak birine kefil isterler. daha sonra o kisinin belirli bir geliri varmi ona bakarlar. yani kredi alan ksiiyi aldigi krediyi tekrardan odeyebilecek mi ona bakarlar. o yuzden her önune gelene kredi vermemeleri bence cok guzel ve cok mantikli. eger surekli gelen bir geliriniz varsa kredi cekme islemleriniz kolayca yapilabilecektir.

1

kredi almak için belirli şartlar vardır bunları uymuyorsa özellikleriniz kredi vermezler. ama kredi kartı sahibi iseniz, ödemelerinizde düzgünse gerek aramalarla, gerek mesajlarla sizi kredi almanız yönünde sürekli teşvik ederler. ben düzenli bir kredi kartı kullanıcısıyım. bu nedenle sürekli arayıp hazır ihtiyaç kredim olduğunu, istediğimde şubelerine gidip çekebileceğim söylüyorlar.

0

bankalar kredi şu şekilde vermez. banka hiçbir şekilde ilişkin yoksa yani hiç bu zamana kadar hesap falan açmadıysan kredi kartı veya kredi kullanmadıysan puanın yüksek olmuyor ondan dolayı ve sana kredi hiçbir şekilde vermiyorlar. eğer şöyle bir şey var. daha önce kredi çekmişsen ve sen bunu düzenli ödememiz sen bir daha kredi alamazsın puanın sabit kalıyor ve orada kırmızı kalem yediğin gözüküyor ,güvensizlik verdiğinden dolayı kredi de bu yüzden vermiyorlar ve şöyle bir şey de söyleyebilirim. çünkü ben kendim başvurdum ben kendime evhanimıyım bana hiçbir şekilde kredi vermiyorlar. bankayla bu zamana kadar kredi kartı veya kredi de çekmedim ama kendimi ev hanımı olduğum için, çalışmadığından dolayı net bir gelirim olmadığı için hiçbir şekilde kredi alamıyorum. hatta kredi değil, kredi kartı bile alamıyorum. yani nedenleri bunlar eğer sen kredi çekmek istiyorsan gene de bankaya başvur belkim insan onlar bizlerden daha olumlu bir şey söyler en güzeli bankaya danışmak.

0

bankalar kredi notu düşük olduğu zaman şahıslara kredi vermezler.kredi notu kişinin bankalara olan borçlarını ,düzenli ödeyip ödememesiyle ilgili bir konudur.sen eğer ki borçlarını düzenli ödüyorsan bankalar size kredi verir.hatta kredi kartı verirler.ama ödemiyorsan yüzünüze bile bakmazlar.bu aralar faturalarınızı düzgün ödeyip ödemedeğinize bile bakıyorlar.eğer ödemeleriniz düzgünse taşınmaz da varsa hemen bankadan kredi çekebilirsiniz