1

benim 1 tane maaş kartım var kredi kartı işi sakat iş bankalara güvenilmez bu devirde taksitlere binince karta odeyemezsen her şeyinden olursun çıkartmayın bence kart felan.

1

kredi kartı kullanıyorum kullandığım bir tane var fazlasına gerek yok ihtiyacımı karşılıyor

1

kredi kartına ihtiyaç duymuyorum çünkü yeteri kadar para kazanıyorum.

1

kredi kartı kullanma oranım yüzde sıfır, yani kullanmıyorum.

1

öğrenciyim ve bir kredi kartım var. üç kez asgari ücretin altında ekstre ödemesi yaptığım için kullanıma kapatıldı.kullandığım için pişmanım. siz siz olun kredi kartı kullanmayın ve kullandırtmayın yoksa yüzmeyi benim öğrendiğim gibi borç harç içindeyken öğrenirsiniz.

1

hiç tasvip etmesem de bir kaç tane kredi kartı kullanıyorum. malesef ki kartlara köle olduk.

1

kredi kartı hiç kullanmıyorum. üstümde nakit de taşımayı sevmiyorum. bu nedenle banka kartım var (kredisiz). onu kullanıyorum. yaklaşık 10 yıl kadar önce kredi kartı kullanmayı tamamen bıraktım.

1

bir tane kredi kartim var o da kredi yurtlar kurumunun kredi karti, yani zorla verildi fakat oğrenciyiz ve birc harc bir turlu odeyemiyoruz. bari kredi yurtlar kurumu daha fazla burs versede onuda odeyebilsek. zaten geri alacaklar bir sure sonra . vermemelerini anlayamiyoruz.

1

kredi kartini hic kullanmiyorum. eger taksit maksit yaptıracaksam anca oyle kullaniyorum. o da babamin kredi karti oluyor. yoksa normalde hic kullanmam.

2

ben hiç kredi kartı kullanmıyorum kredi kartı kullanmak hiç düşünmedim hem kredi kartı kullandığımız zaman limitini aşarsa çok borç geliyor onun için hiçbir zaman kredi kartı çıkartma düşünmedim.