0

yemeği bırakırım tabağını kaldırırım midem kalkar

0

misafire caktırmadan onu utandırmadan gizlerim fakat doyduğumu söyler yemeği yarım bırakır yemem

0

hasta numarası yaparak o yemeği yemem eve gitincede kendime ekmek arası yaparım.

0

yemekten kıl çıksa kimseye o an bir şey söylemem, fakat o yemeği de başka bir şeyi de yemem büyük ihtimalle. hoş bir şey değil çünkü. gerçi herkesin başına gelebilir böyle şeyler ama dikkat etmek gerek.

0

tabağın kenarına koyar devam ederim.. :)

0

yemeği hazırlayan mahçup duruma düşmesin diye söylemem yemeye devam ederim

1

kimseye solemem ama o yemegide yemeden sofradan kalkarim

0

kimseye solemem ama o yemegide yemeden sofradan kalkarim

0

kimseye solemem ama o yemegide yemeden sofradan kalkarim

0

yemekten kıl çıksa misafirlikte fazla ev sahibine belli etmeden halletmeye çalışırım. çünkü o kadar hazırlık yapmış bize. şimdi ben kıl çıktı dersem ev sahibini üzmüş olabilirim. bundan ötürü belli etmemeye çalışırım. ayrıca nezakete gereğidir bu. ama sizin gibi benimde iştahım anında kesilir. yemekten hemen soğurum. bu durumda ise doyduğumu ifade edebilirim. ama hemen değil. biraz zaman geçtikten sonra. bu gibi durumlarda da mutlaka bir bardak su için. bazen su içmek işe yarıyor. sıfırdan tekrar yemeğe başlamak için su içmek bazı zamanlar işe yaramaktadır. bu yolu deneyebilirsiniz.

0

yemeğe devam edemem ama yüzüne de vurmam tabi ki yememek için bahaneler söylerim doydum vb ama büyük ihtimal karşıda ki anlar diye düşünüyorum ama yapacak başka birşey yok çok kötü bir durum inşallah başıma gelmez

0

vallahi bazen belli ediyorum ben. doydum deyip yemeyi bırakıyorum genelde.

0

bir keresinde benim başıma gelmişti kızı sessizce kenara koy attım ve çok güzel olmuş ben bunu yemeyeceğim deyip tokum zaten demiştim hemen kalktım masadan midem bulanmıştı.

0

misafirlikte yediğim yemekten kıl çıkarsa belli etmem ayıp olmasın diye ama o yemeğide yiyemem daha önce yiyip geldim veya doydum yiceğim kadar yedim gibi sözler kullanırdım yemeği yemezdim benim düşüncelerim böyle çok sükür simdiye kadar gittiğim hiç bi misafirlikte yediğim yemekten kıl çıkmadı.

1

misafirlikte yediğim yemekten kıl çıkarsa bozuntuya vermem ancak yemeğimi de yemem. ev sahibine söyleyip de utandırmaya gerek yok, herkesin başına gelebilecek bir durum.

0

misafirlikte yenilen yemekte kıl çıksa tabiki zorla yemem o yemeği.yapıcak bir şey yok onu yemem ama karşı tarafada çaktırmam çünkü çok ayıp olur ve çok rencide edici olur.ben giderim tabağımla mutfağa onu bırakırım sonra yeni tabakla gelip o yemeği değiştiririm yani.

0

yani bu durum benim başıma geldi okuldan dönmüştüm ve annem yengemlere gitmişti.beni aradı ve ben evde değilim yengemlere gel dedi ben de neden oraya gittim ben çok açım yemek ne yaptın diye sordum yengen yemekler hazırlamış gel burada yiyeceğiz deyince ben de mecbur gitmek zorunda kaldım neyse gittim .yengem sofrayı falan kurdu o kadar açtım ki başım dönüyordu tam kaşığı aldım salatadan bir lokma alacağım ki kaşığımla beraber uzunca bir saç kılı çıktı midem altüst oldu ve ben kaşığı bırakıp bir kenara gidip oturdum yemedim yani ne yaptılarsa bir daha o sofraya oturmadım.kısacası yine aç kaldım. :)))

1

önüme bakar birşey yokmuş gibi devam ederim ama yemem

0

bu yemeği sevmiyorum değiştirir misiniz derdim

0

yapacak birşey yok yemeyi bırakırım doyduğumu söylerim