0

öncelikle kıza karşı bir güven hissi verilmelidir.

1

bir kıza çıkma teklifi etmek istiyorsanız eğer öncelikle duygularınızı ona bir şekilde belli etmelisiniz. ona yakın davranarak onu dinleyerek onunla sürekli iletişim halinde olarak çevresinde olmaya çalışın. sonrasında da uygun bir dille ondan hoşlandığınızı belli edin ve niyetinizi açıklayın.zaten yaptığımız şeyler onun hoşuna gittiyse ve sizden hoşlanmıyorsa eğer bu teklifinizi asla geri çevirmeyecektir. ben öyle dolambaçlı yollara girilmesinden hiç hoşlanmıyorum. eğer birine karşı bir şey hissediliyorsa duygular açık açık belli edilmelidir. karşınızdaki kişi sizi istemiyorsa eğer en erken yoldan öğrenmiş olursunuz o kişiyle fazla da vakit kaybetmemiş olursunuz bu sayede.

0

eğer bir kızı seviyorsanız gidip adam gibi onunla konuşmanızı tavsiye ederim. eğer karşıdaki kişi de zaten anlayışliysa sizi kabul edecektir ya da size bir şans verecektir ya da ona sürprizler de yapabilirsiniz. sürpriz bir şekilde kendinizi güzel bir şekilde ifade ederseniz onu etkileyebilirsiniz .tabii bu arada onun da sizi sevmesi ve sizden hoşlanması çok etkilidir. eğer birine değer verirseniz onu çok severseniz ve onu mükemmel bir biriymiş gibi hissettirirseniz o da sizi çok sever kadınlar karmaşıkmis gibi görünseler de güzel bir sürpriz ileri asla hayır demezler.

0

çok değişik yolları var teklif etmenin ama red edilme ihtimaline karşı ilk bir ilgini belli et onun tavrından sana karşı boş olup olmadığını anlarsın zaten hemen . daha sonra kişiliğine bağlı birazda utangaç bir insan isen telefondan söyleyebilirsin ama çok samimi olmaz bence yüzyüze daha iyidir her zaman . bir yere davet et kahve icmeye veya yemek yemeye zaten gelmesi demek kabul etmiş sayılıyor orda da ona olan ilgini anlatırsin zaten geldiğine göre olmuştur hiç bu kadar basit .

0

aslında bu sorunun cevabı oldukça kolaydrı bır kızın gönlünü yada ona açılmak istıyorsan yapman gereken bir teklıf mesajı veya yakınlaşma mesajıdır kızlar sızden hoşlansa bile size karşı çok zor atak yaparlar ama erkeklerde özgüven oldugu için sevdıgı yada hoşlandıgı bır kızın hemen açılabılırler bunlarıda yanı şöyle söyleyebılırım sosyal medya hesapları üzerinden bir konuşma falan geçtı ise en yakın biyere çağırmanızdır veya cafeye falan götürüp ona bi organızyasyonlu bir şekılde bi teklif hazırlamanız çok ideal olur ve asla kabul etmemezlik yapmayacağını sanıyorum diyebılırım sonrası ise şudur yada bi yerde bi kolye yada yüzük alıp ona hedıye ederekte bı teklıf edılebılır yada onu başka yerlere elit meknalara yada istediği bir yere götürerekte ona güzel bir organizasyon yapılabılır diye düşünüyorum fikir ve düşüncem budur yanı bunların arasından 1 tanesini bile yapsanız kız teklıfınızı kabul eder.