0

bu konu hakkında benim görüş belirtmem hiç doğru değil çünkü bu konuda çok başarısızım sizleri de kısmetinizden etmek istemem hakkının helal edin.

1

emin olduktan sonra yaklaşmalı. emin değilse zaten uzak durmalı. bu işler öyle taktikle, teknikle olmaz. insan yanlış düşünür ama yanlış hissetmez. içinden geldiğince davranmalı ve samimiyetini karşı tarafa aktarmalı. ben bu şekilde düşünüyorum.

0

öncelikle doğal olmalıdır rol yapmamalıdır çünkü bir süre sonra rol yapmak, olmadığı gibi görünmek erkeği yoracaktır, bu durum içinden çıkılamaz hal alacaktır fakat bu da arkadaşlarına davrandığı gibi davranması gerekir manasına gelmez. her erkeğin dikkat etmesi gereken bazı konular vardır örneğin erkek kibar olmalıdır nazik olmalıdır erkeğin kişisel bakımına dikkat etmesi gerekir. yakışıklı bir erkek olmayabilirsiniz ama bu da saçı sakalı karışmış kişisel bakım yapılmamış bir şekilde gezmenizi gerektirmez en azından yakışıklı değilseniz bile tarz sahibi olmanız gerekir. ikinci önemli nokta ise giyimdir, yerinde uygun bir giyim tarzı erkeğe öz güven verir.