0

evet maalesef insanların çoğu nankör olarak yaşar.

0

evet insanlar gerçekten de çok nankör,bencil ,doyumsuz dar hiçbir şeyden böyle zevk alamıyorlar. hep nankörlük kötülük peşindeler. hani tabii ki de bizler şeytanın vesvesesine uyuyoruz her seferinde kötülüğü tercih ediyoruz. yani bugün nankörlüğe dönüyor anlayacağın insanların çoğu böyle yani %100 öyle diyebilirim. sonuçta rabbim bizlerden önce şeytanı yaratmış bir görev vermiş kötülük görevini benim kullarıma vesvese vererek bakalım benim kulum sana mı uyacak, yoksa bana mı uyuyacak gibi konuşmuş. ondan dolayı bizler gerçekten de şeytana uyarak kötülük yapmış ve nankörlük yapmış oluyoruz.

0

evet biz insanlar çok nankörüz . deger bilmeyiz yeri gelir hak yeriz yeri gelir yediğimiz tabağa pisleriz biz değişik varlıklarız ya asla memnun olmayız herseyin altından birsey buluruz.

0

kediler nankördür derler ama bahsettiğiniz nankörlüğü kedilerden çok insanlarda gördüm

0

evet hem de nasıl. nankörüz, çok fenayız. yani insanlar kötü. yemin ediyorum şeytandan 5 gün önce doğmuşuz hepimiz. hz muhammed'in ümmeti olduğumuza inanamıyorum. artık hepimizin içinde bir fesatlık, bir nefret, hep bir kötülük. yani artık iyi insanlar bile karşıdan kötülük gördüğü zaman, onlara tekrar kötülük yapmak istiyor. böyle bir hale geldik yani çok nankörüz gerçekten.