0

bence de uzaylılar var, 51. bölge denilen yerde insanlar büyük sır saklıyor. illuminatinin işi galiba 51. bölge de. evrim teorisine inananlar gibi düşünürsek, diger gezegenlerde yaşayanlar vardır bizim gibi oluşum aşamaları vardır. ama kura'n-ı kerim'de bu konuda bir şey yazmıyorsa ya da farabi, gazali, biruni, erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri gibi düşünürler bu konuda bir şey söylemediyse uzaylılar yoktur.

0

bu konuda çok yorum var ama benim düşüncem evet uzaylılar gerçekten vardır. sonuç olarak koca bir evrende sadece insanların,bitkilerin ve hayvanların olması çok saçma. elbette başka türde yaratıklar ve canlılar vardır.

0

uzaylılar hakkımda bir sürü teori vardır . kimisi var diyor kimisi yok diyor internette nasadan sızdırıldığı söylenen birsürü video ve fotoğraflar hikayeler var . uzaylıları yakalayıp üstünden deney yaparlarken ki fotoğrafları falan ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez milyarlarca galaksi trilyonlarca yıldızın bulunduğu bir uzayda insan oğlunun daha toz uzay dünya olsaydı insan oğlunun ulaşabildiği yer kum tanesinden daha küçüktür yani bu kadar büyük bir şeyin içinde yalnız olamayız bana göre .