0

balık,kuş ,kedi ,köpek hamster,gibi hayvanları evde rahatlıkla bakabilirsiniz.

0

evlerde genellikle en çok kedi ,tavşan ,köpek , kuş gibi hayvanlar beslenir. bizim kedimiz köpeğimiz ve tavşanımız vardı. ben yeğenime iki tane tavşan hediye etmiştim. birinin adı şakir diğerinin adı ise şila idi. tavşanlardan birisi kaçmıştı. diğeri ise ölmüştü. yeğenim çok üzüldü ama artık yapacak bir şey yoktu. eniştemlerin evinde de tavşan var ve tavşan çok temiz .normalde bizim tavşanımız genellikle evin içine pisliyordu. o yüzden annem çok kızıyordu ve tavşan besleme bize izin vermiyordu. ama eniştemlerin tavşanı kesinlikle evin içerisine pislemiyor. hep balkonda kendi kutusunda yapıyor.

0

evlerde kedi köpek kuş ve hamster beslenebilir.

1

kedi, balık ve muhabbet kuşları en çok beslenen hayvanlardır.
biz muhabbet kuşu ve balık evde besledik zamanında. köpeğimiz de vardı ama bahçemizde dururdu. kedi beslemedik, balkonumuza gelen kedilere ev sahipliği yaptık.

0

evde en çok beslenen hayvan. kuş, balık, kedi, köpek başka da besleyen hayvan kimse görmedim. zaten bunlar da evcil hayvanlar evde beslenebilir ama diğer hayvanlar evde beslenemez. yani bu imkansız olan bir şey zaten diğer hayvanlar tehlikeli gerçeğini de tavşan besleyen de var ,çok nadir olsa da dediğim gibi sadece bu kadar.

0

evlerde en çok kedi köpek beslenir. başka da bir hayvan beslemek zordur. iguana falan besleyen var fakat az sayıda.

0

balık,kuş,kedi,köpek evde beslenir ama genelde bizim ülkemizde balık,kuş daha çok beslenir evlerde