0

tabii ki de arttırılmalı çünkü bunu yapan insanlar bir cani. konuşamayan kendini savunamayan bir canlı ya bu denli işkence edilmesi gerçekten bizi çok derinden üzmete ve etkilemektedir. hayvanlara karşı eziyet edenlerin kesinlikle çok ağır şekilde ceza almasını istiyorum. çünkü aklı olup ama düşünebilme yeteneği olmayan bir canlıya eziyet eden kişi en az o canlı kadar aklı olup ama düşünebilme yeteneği yoktur. çünkü zaten düşünme yeteneği olsa o insan da insan bile demek istemiyorum o canide ağzı dili olmayan hayvana eziyet etmez. ki bence düşünme yeteneği olmayan böyle cani insanların ortalıkta gezmesi hiç doğru değildir.

0

ülkemizde hayvanlara karşı uygulanan şiddetin cezası yok denecek kadar az sadece para cezası kesiliyor yeni yasalarla hapis cezası da gelmeli.

0

elbette artmalı. kısasa kısas yapılmalı yani biri bir hayvanı sebepsizce öldürdüğünde mesela o kişi idam edilmeli

0

kesinlikle arttırılmalı onlarda bir canlı hergün hayvanlara karşı binlerce haber görüyoruz

0

tabii ki arttırılmalı bu gidişle bir dur denilmeli

0

öyle bir millet olmalıyızki aslında tüm dünya bizi konusmalı türkiyede hayvanlara karşi şiddetin cezasi yok çünkü türkiyede hayvanlara şiddet yok!

0

onları bağlayıp hayvan dedikleri masumların yerine moymalari onlara yapılan şeyin aynısının o şerefsiz mahluklara yapılması gerekiyor

0

şu anda haybanlara karşı şiddeti düzenleyen kanun yok... mala zarar verme suçundan faydalanılarak sahipli hayvanlar için ceza verilebiliyor.

cezayı artırmayı bırakın, bu konunun kanunla düzenlenmesi için çaba harcıyoruz.

0

kesinlikle caydırıcı cezalar uygulanmalı

0

arttırılmalı diri diri yakıyolar hayvanları