0

bildiğim kadarıyla yeni bir dizi projesi yok. yakın zamanda rahatsızlığı olduğunu öğrendim ve bildiğim kadarıyla bir kafeterya işletiyor

1

onun adına çok üzülüyorum. çok yakışıklı ve iyi bir oyuncuydu. keşke hastalığı tedavi edilse ve yapımcılar ona uygun roller verseler ve eski şöhretine tekrar kavuşsa. bir yetenek böyle saçma sapan işlerle kör olmasa. komik bir şey yapmamışlar ama komik duruma düşmüşler bu proje ile. umarım yine de dikkat çeker ve daha güzel işlerle ekranlarda kendisine yer bulur.

1

arda kural gerçekten zamanında çok başarılı ve çok yakışıklı bir oyuncuydu. eğer şöhreti kaldırabilecek bir yapıda olsaydı eğer gerçekten çok iyi yerlere gelebilirdi. ancak çok fazla psikolojik sorunlar yaşadı ve televizyon hayatından epeyce uzak kaldı. zamanın türk leonardo dicaprio suydu adeta. kendisini gerçekten çok fazla beğenerek ve ilgiyle izliyor ve takip ediyordum. şu anda da en son 2018 yılın başlarında sanırım bir film çekimi yapıyorlardı durumu ne oldu bilemiyorum. filmin senaryosunda arda kural yazmış zaten. son zamanlarda yeni bir dizide başlayacak mı yeni projeleri olacak mı bilmiyorum sizden duydum. ama gerçekten eski başarılı günlerine dönmesini ne kendisini bir an önce toparlamasına çok canı gönülden isterim. çünkü o başarılı ve yakışıklı adamın kendini o kadar sarılmış bir şekilde görmek gerçekten çok can sıkıcı oluyor. yaşa hala genç bir an önce bir yerlerden başlarsa yeniden kendisini ekranlarda görebiliriz ve ben onu ekranlarda görmeyi gerçekten çok isterim. umarım böyle bir projesi vardır ve bir diziyle kamera karşısına geçebilir. eğer bir dizide oynarsa muhakkak izlemeye çalışırım. şu anda da herhangi bir yerde oynuyorsa ya da bir çalışmaları varsa hiç duymadım hiç dikkat etmedim maalesef. böyle bir projesi olursa kaçırmak istemem çünkü.