0

enerji içeceklerinin, red bull da dahil, çok zararlı oldukları söyleniyor. zararları aynı sigara gibi galiba, uzun vadede kendisini gösteriyor ve gözle görülebilir şekilde net zararlar vermiyor. bir zamanlar her gün yarım litreye kadar enerji içeceği içtiğim günleri özlemeye başladım. gerçekten o zamanlar daha mutluydum sanki

0

enerji içecekleri eğer işlevi dışı kullanılırsa ciddi kalp ve damar hastalıklarına yol açabilir. enerji içeceği sadece gerekli anlarda tüketilmeli normal içecekler gibi değil. çay kola gibi içeceklere benzemiyor enerji içeceği. spor yapan insanlar için üretiliyor. idman öncesi veya sonrası olarak tüketiliyor bu şekilde kullanıldığı zaman herhangi bir probleme yol açmaz ancak dediğim gibi günlük içimde tüketilirse farklı problemlere yol açar.

0

fazlası çok zararlı seni iyi hissettirmez akciğere zarar verir.

1

enerji içeceklerinin zararlarından zaman zaman bahsediliyor ama halen satışı devam ettiğine göre çok fazla tüketilmediği sürece yan tesiri yok sanırım. hiç içmedim. bazen merak ediyorum. hatta şunu diyorum eşime; evde büyük temizlik yapacağım zamanlarda, şu içeceklerden bir tane içsem bana daha çok güç verir mi diyorum o da bana saçmalama diyor gülerek. :)
tadını hiç bilmiyorum. bir gün deneyeceğim ama.

0

eğerki fazla tüketilirse kalp ve damar hastalıklarına sebep olabilir

0

evet tabii ki zararı var hem de büyük olunca kalp krizi riski olanlar için zararlı