0

küçük çocukları özellikle pilli oyuncaklarla oynatmamak çok daha iyi olacaktır. çünkü pillerde akma sorunu meydana gelebilir. atmış olduğu zamanda çocukların elleri bunlara deyip sonrasında ağızlarına götürebilirler. böyle bir durum olduğunda da pilin içerisinde bulunan zararlı kimyasallar çocuklara zarar verebilir.

0

genelde çin malı üretildiği için çocuklara oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum. ne kadar fiyat olarak ucuz olsalar da sağlık olduğu için çocuklarımızdan uzak tutmanız gerekiyor. fakat kolay kolay aileler bunun farkında olmadığını görüyorum. bir an önce böyle ucuz mallardan kaçınmaları gerekiyor. yoksa ilerleyen zamanlarda çocuğunuz için oldukça zararlı olacağını düşünüyorum.

0

yani bebek adı üstünde. eğer bu 3 yaş altı ise bir zararı olmaz ama normalde bildiğim kadarıyla tüm oyuncaklar zararlıdır ve yaşlarına göre oyuncaklar vardır. bence bebeğini oyuncak almak istiyorsan her seferinde yaşına göre oyuncak seçmelisin. zaten üstündeki talimatında da yaş grupları yazıyor. normalde benim bebeğim şu an 15 aylık olmasına rağmen hiçbir şekilde oyuncakla oynamıyor. araştırmadım tabii ki yaşına geldiğinde oynar mı onu bilemeyeceğim ama oyuncakları genellikle 3 yaş zaten 3 yaş olduğu için bebeğime oyuncak vermiyorum. eğer o dediğin pilli bebek oyuncaklar kalbe zarar verebilir sonuçta pil olduğundan dolayı gene de biraz dikkat etmeni öneririm çünkü bir bebeğin eline verdiğinde veya bir çocuğun elinde oyuncak verdiğinde geri almak gerçekten de çok zor oluyor.

0

pilli bebeklerin sadece çin malı olan yani kalitesiz olanların zararı vardır. diğer oyuncaklarda bir zarar olacağını zannetmiyorum.