2

ben soruyu yanlış okumuşum kusura bakmayın gerçekten gözler gitti. yani isterim neden istemiyom ki; beş yıl ileriye gideyim daha iyi oğlum büyümüş olur bende uyurum en azindan. :)

0

arkadaşlar 5 yıl ileriye gidebilme şansı veriliyor geriye değil :d

0

beş yıl öncesine geri dönmek istemem. beş yıl önceye gidersem benim oğlum olmamış olur. ondan dolayı hiç bir şekilde istemem ben oğlumsuz olamama yani annelik duygusu çok güzel birşey. ben geçmişe dönük ne fayda oğlum olmadıktan ,eşim olmadıktan sonra ondan dolayı hiç bir şekilde istemezdim. ben çok mutluyum bu hayatta oğlum var benim herseyim ,bitanem ,canım ,kanım dedigim kişi o benim onsuz hayata zor gelir bana.

-1

bana bir şans verilseydi kesinlikle 5 yıl öncesine gitmek istemezdim. 5 yıl öncesine gidip de ne yapayım ki zaten lisede oluyorum ve öğrencilik hayatım hiç bitmiyor. o yüzden hiç gitmezdim yani kesinlikle 5 yıl öncesine gitmek istemem.oyle olsaydı öğrenciliğim hiç bitmezdi herhalde tekrar lise hayatına dönmek istemiyorum .çünkü sıkıldım ben artık öğrenci olmak da atanmak ve çalışmak istiyorum hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum.