0

bir kere basarım gelen para bitince ve bana çok para lazım olunca yine basarım sonuçta herşeyin fazlası zarar. ve görmemişlik yapmanın gereği yok insan sadece lazım olanı alsaydı her şey daha güzel olurdu.

0

3 kere bassam 300 bin dolar eder. 1,5 milyon tl eder. zaten faize koysam ölene kadar yeter. en son üç seneyi yaşamasam da olur. zenginlik her zaman iyidir

0

ben bir kere basardim. 100 bin dolar da fena para degil yani. birde bunu guzel bir yatirimla daha da katlarsin. kendine iki uc daire alip ikisini kiraya ver, birinde kendin otur. yeter. aylik olarak da zaten kira gelecek. yeter o da omrumun geri kalaninda. fazlqsinda gozum yok. :)

0

ölüm içğnmi 1 yıl dediniz ne zaman öleceğim acaba bir hesaplama yapsak yani eğer öleceğimiz tarih belli ise, ben ona göre çekerdim o akdar parayla yaşayabileceğin kadar yaşamaya çalışırdım ve eğer öleceğim süre çok kısa süre değil ise 1 yıl gitmiş 5 yıl gitmiş umursamaz butona basar basar dururdum enazından beni idare ederdi elime geçen para o kadar yaşamışım yaşamamıştım ne fark eder sonuçta öyle yaşadıktan sonra bitmiştir olay

0

ufak bir matematik hesabı yapalım. bir insan 18 ine kadar sorumluluk sahibi değildir. yani lise çağına kadar 18. de liseden mezun olur ve diyelimki hemen 4 yıllık bir fakülte kazandı. ve takılmadan da okulu bitirdi ve yaşı oldu 22. 6 ay askere gitti geldi biz ona da 1 yıl diyelim. yaş oldu 23. tüm veriminle yaklaşık olarak 40 yaşına kadar çalışırsın diyelim. ben eğer 23 yaşında birisi olsam butona 17 kere basardım. 23-40=17 yıl yapar. bu yaş aralığındaki süre kadar basar. sonrasında hayatımın geri kalanını idare ettirirdim. ortalama bir insan ömdü 55-60 yıl olduğunuda varsayarsak. 40-60=20 arada kalan o 20 yılda rahat rahat harcardım. :)

0

hayatımın 35, 40 senesi çalışmakla geçiyor zaten öyle bir fırsatım olsa 10 kez basardım ömrümun geri kalanını çalısmakla değil zenginlik içinde geçirirdim.

0

hayatımın 16 17 yılı okumakla geçiyor neden sırf ilerde iyi bir iste çalışayım daha çok para kazanayım diye eğer öyle bir şeyim olsa butona 8 kez basar ev araba alır evlenir bir de ufak tefek bir iş kurar öyle geçinir giderdim hem herkesin sırf iyi bir hayat için okuduğu 16 yılda ben rahat rahat yaşardım herkes okulu bitirip hayata atıldığında ben artık yaşayacağımı yaşamış bir şekilde olurdum

0

açıkcası hiç basmam.ne kadarlık ömrümün kaldığını zaten bilemeyiz.o butona bastığım an hayatım sona ermiş olabilir.para her şekilde kazanılır.hayatı riske etmeye gerek yok.

1

benim canım kıymetşi.hiç basmam.helalinden olsun bir lira olsun.önce sağlık

1

50 kere basmam gerek bence çünkü dolar bu çoğalırda azalırda

0

valla borclarimi hesaplardım. ona göre bir matematiksel hesap yapardım. bir de geleceğimi garanti altına almak adına bir hesap yapardım. ona göre butona basardim.:)hayatımdan bir kaç sene gitsin önemli degil.zira insan hissettiği yaştadır. kafam rahat olursa 18 'lik kız gibi cıvıl cıvıl olurum.:)yeterki o butondan para gelsin. :)

0

doların bu kadar yüksek olduğu bir dönemde bir kere badmam yeterli olacaktır.kalan hayatımda fazlasıyla yeter

0

1 defa basardim cunku dolar 5.31 tl kafadan 531000 tl yapr bir sirket kurar keyfine bakarim zaten bilgisayar la ilgili bolum okuyom ohh kebap keske öyle bir şey olsa

0

ben bu butona 4veya 5 defa başardım. zaten okuyup meslek sahibi olduğum zaman da hayatımdan dört beş yıl kesinlikle gidiyor. en azından kendime o parayla bir iş ve gelecek kurardım.

0

60-70 defa basardım en azından güzel bir cenaze töreni düzenlerlerdi geride kalan mirasçılar

0

benim fikrime göre bu para benim ömrümden daha değerli değil arkadaşçalışıp bu paraları kazanabilirim.1 senemi bu meblaya vermem.

1

hayatınızdan bir yıl gidecek denmiş ama geçmişten mi gelecekten mi belirtilmemiş. eğer bu tercihi yapabiliyorsak, geçmiş yıllardan gitmesi şartı ile bir on-onbeş kere basar ve milyoner bir genç kız olarak hayatıma yeniden başlarım. bence muazzam fikir, evet nereye başvuru yapıyoruz?

0

mantıklı olmak gerek benim hayatıma baglıysa tüm yaşamımın %99 basarım bana 1 yıl kalsın elde edilen para ile ülke millet vatan'a büyük bir katkıda bulunmuş olacgım

0

1 kere bassam işimi görür. 1 yıl da fona yatırırdım. birikirdi o da işimi görürdü zaten.

0

2 kere basardım yeter çünkü keşke öyle bir şey olsa