0

şu an yaşantımdan memnunum. çok şükür eşimden yada kardeşlerimden veya çocuklarından her hangi bir şikayetim yok.

0

evet gayet iyi etrafımfaki insanlar.eleyerek geldim tabi bu aşamaya.gerçek dostlarım var gerçek bir ailem var ve kedilerim tabi.bazen naparsanız yapın olduramazsınız işte böyle durumlarda realiteye göre tavır almak gerekiyor.bu bazen geçmiş yaşantınızdan getirdiklerinizi ilk durakta indirmenizi gerektirebilir çekinmeyin indirin süresi dolmuşları.yeri doldurulamayacak kimse yoktur bu dünyada.çocuklar hariç tabi.

1

şu an ki yaşantımda tabiki de memnunum veya değilim. habire değişiklik gösteriyor. memnun olduğum yönlerde var ,olmadığım yönlerde. ama esimden her zaman memnunum çünkü ben severek evlenip kaçtım yani ondan dolayı o konuda eşim benim her zaman hayat arkadaşım kalacaktır. soru lar olabilir oda evliliğin tuzu ,biberidir. önemli olan birbiri ile sevmek ,saygı duymaktır benim için.

1

orta seviye bi mutluluk yaşadığımız oluyor bazı bazı

1

şu anki yaşantımdan çok fazla memnun değilim ama diğer insanlara baktığımızda pek çok insanın geçim sıkıntısı var ve pek çok dertleri var ben onlar gibi olmadığım için şu an çok şükür ediyorum .hayatım fazla güzel değil ama yine de idare ediyorum. daha kötü olmaktansa bu halin daha iyi diye düşünüyorum dostlarımdan memnunum ozellikle de oda arkadaşlarım bana hep kardeş gibi yakın oldular aileme anlatmadım her şeyi onlar da anlattım ve onlarla birlikte sorunları çözdü. su anda evli değilim ve evlenmekten çok soğudum o yüzden hiç kimseyi istemiyorum sevgilim de memnun değilim. ben butun erkeklerden soğudum ve kimseyle evlenmek istemiyorum.

1

seçim senin kendi etrafını nasıl insanlarla kuşatacağın sana bağlı. ben memnunum açıkcası.