0

eski sevgilim sebep bile bulamazdi benden ayrılırdı durduk yere o yuzden de saçma ayrılık sebebi hiç yok sonrada gelmek isterdi yüzsüz gibi gelirdi hayatımdaki en saçma bir ikişkiydi hiç iyiki bitti yani .

0

aslında fazla bi ilişkim olmadı bi ilişkimde onu başkasıyla basmıştım ooo sırada ben sen ne kadar karaktersiz bir insansın demiştim yani bu haytta hakedenlere değer verilir haketmeyenlere değil

1

benim öyle bir anım yok. ama bir arkadaşımın sevgilisi ayrılmak istediğinde kıza şey demişti, çay kaşığına benziyorsun,ayrılmamız gerekiyor. yine aynı kıza, başka bir sevgilisi, daha sonra fabrikadan yeni çıkan mallar gibisin demişti ve ayrılmıştı. ne demek istemişlerdi, biz dw anlamamıştık, şuan hala anlamış değiliz. bu olayı anlatıp anlatıp gülüyoruz.

1

eski sevgilimden duyduğum en saçma ayrılık sebebi hiçbir şey duymadan terk edilmesidir. duymadım yani daha saçma bir şey olamaz hiçbir sebep yok ortada bir anda ortadan kayboldu. telefonları kapalı hiçbir şekilde ulaşamıyorsun. sonrasında bir sürü bahanelerle geri geldi ama ne haltlar karıştırdığı zaten bellidir. bu kadar saçma bir sebep ve hareket asla kabul edilebilir bir şey değildir.
bir de şey vardı ben seni diğer kızlar gibi zannetmiyordum ama sen de onlar gibiymişsin. sebep ne peki öğrenciyken cebimde beş kuruş para kalmadı diye akşam para yatar yatmaz çekmeye çıktım bütün sebep bu. akşam akşam neden çıkmışım dışarıya çekip direk evime döndüm yani kötü bir şey yapmadım ama ayrılmak isteyene zaten birçok şey bahane olur .

1

bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. ama saçma nedenlerle ayrılan insanları duydum. gerçekten bir ceviz kabuğunu doldurmayan nedenlerle ayrılıklar çok olmaktadır.

1

-seni seviyorum ama ayrılmak zorundayız. +neden? -söyleyemeyeceğim şeyler var. 1 hafta sonra yeni sevgili yapmıştı. ama olsun beni seviyo demi :d