0

kendini sorgulamak insanı kendine getiriyor aslında, bir sarsıyor yaptıkların, hata, pişmanlık geliyor aklına ne yapmışım ne etmişim diyorsun bazen de ne fayda diyor üstünü çizmeye çalışıyorsun da nerde olan olmuş artık. herşeyi sorgulamamak lazım, çünkü fazla kurcaladığın zaman daha da saçma sapan bir hal alıyor durum akışına bırakmak, anı yaşamak, yarını düşümemek gerekiyor bazen ama dediğim gibi bazen.

1

sorgulama bazen iyi geliştirirken bezen kötü sonuçlar doğurabilmektedir

1

yaptığım şeyleri sorguladım hayatın anlamını sorguladım çoğu şeyi sorguladım ve güzel bi getirisi oldu bil bakalım ne getirisi oldu :d

1

bir şeyi sorgulamanın getirisi iyi de olabilir, kötü de olabilir. bu sorgulanan şeye göre değişir. mesela allah var mı diye sorgulayan biri, allah'ın varlığına ilişkin şeyler bulduğunda, inanmaya yönelir. fakat pek bir bulguya ulaşamadığında, inanmamaya yönelir. ve bu olay araştırdığınız durumun hangi kaynaklardan araştırdığınıza bağlı da değişebilir. ama sorgulamanın iyi bir yönü kendinizi geliştirmeniz olur, sorgularken çok şey öğrenir, çok şey yaşarsınız, ve sorgulayarak araştırarak yaptığımız eylemler, daha kalıcı olur. çünkü uzun uğraşlar sonucu bu sonuçlara ulaşmışsınızdır.