0

evet, sorunuz nasıl olursa olsun daima sabit 2 kuruş kazandırıyor, cevabınızın ise uzunluğuna göre ne kadar uzun olursa o kadar fazla kazanırsınız

0

her soru için 2 kuruş alabilirsin. tarih sorularıyla yemek soruları aynı para olarak hesaplanmamalı bence.

0

soru sormak hep iki kuruş kazandırıyor bence kalitesine göre ayarlanmalı ve saçma sorularla bilgi soruları aynı değeri haketmiyor çünkü.

1

sorunun ne olduğu önemli değil bu sitede. ister bilgi sorusu sorun isterseniz yoruma dayalı bir sorunuz olsun bizler karşımıza ne çıktı ilgimizi ne çekti cevapladığımız da site bunu ancak kelime adedi ya da belki de satır adedi olarak değerlendiriyor. tam değerlendirme kriterlerini bilmiyorum. bildiğim ne kadar lafı sakız gibi uzatırsanız o kadar fazla kuruş hanenize yazıyor.

0

evet, sorulan soruların kazancı sabit. 2 kuruş kazandırıyor. ama cevaplar öyle değil. cevaplarda ne kadar uzun yazarsan o kadar kazanç sağlarsın. yani asıl kazanç cevaplarda saklı.... ve şuanda da cevaplarda ne kazanıyorsan iki katı yansıyor kazanç hanene... mesela ben bu cevap kutucuğunu dibine kadar doldurup yazsam göndersem ve 50 kuruş alıyorsam normal zamanda 50 kuruş ise şuan iki katı kazanç olduğu için 1 tl kazanacağım. eğer kazancını biraz olsun arttırayım diye bakıyorsan pazartesi günü öğlene kadar mümkün olduğunca cevap yaz derim. her ne kadar cevaplanmış da olsa ilk dört cevabını alamayan sorular var. onlarda da ekstra kazanç söz konusu çünkü

0

sorduğun sorulardan 2 kuruş alırsın . ben soru soruyorum fakat cevap yazmasını daha çok seviyorum.ayrıntılı bir şekilde soruyu anlatıyorum ve ona göre belirli miktarda para kazanıyorum ama sorulara cevap yazmak daha karlı bir şey sana söyliyim iyi kazançlar.

1

soruların getirisi hep aynı oluyor 2 kuruş uzun veya kısa , çok cevap verilmiş falan bunlar etki etmiyor . bunlar cevaplar da etkili cevapların getirisi cevabın doğruluğu ve uzun olmasına göre artış gösteriyor.