0

malesefki yok çaldığım bir müzik aleti ama müzik dinlemeyi çok severim başkalarından.çalmak isteseydim keman çalmak isterdim herhalde.

0

şu an 18 yaşındayım 9 yaşımdan beri bağlama çalıyorum diğer müzik aletlerine karşı değilim var kulaktan bağlı parçalar çalabiliyorum 4 yıl saz kursuna gittim ama bıraktım sonra kendim parçaları dinleyip kalabildim fark ettiğim için kursa ihtiyaç duymuyorum bence herkes bir enstrüman çalmalı enstrüman çalmanın zevki başka hiç durma alırken dikkat etmeniz gereken şeyler güvenilir yerden almaktır mesela ben yıkıldım bağlama yüzünden kazık yemiştim 250 liralık sazı o zamanın parasıyla han 2009 yılında bize 500 liraya satmışlardı o yüzden bağlama alırken dikkat edin yanınızda mutlaka enstrümanları anlayan biri olsun

0

çalabildigim enstromanlar vardır. arkadaslarimla beraber çalıyoruz. daha cok caldığim ensturmanlar saz gitar zurna davul darbuka gibi ensturmanlar calabilirim.
özelikle saz calarım cok güzel
calabilirim ben size hatay iskenderuna gelin ben size cok guzel bir saz calabilirim hatta dahada ileriye giderek muhribanı söylüyerek saz calarım. daha cok gaziantepte gitarda calımişlıgım vardır. bazen davul zurna rsliginde dügünde calmıştim. bizim akrabalarin müzisiyenler var onlarin yaninda öğrwndim.

0

hic denemedim ne soyledim ne caldim malesef.

0

duyurabilseydim bağlama çalrdım bee ne güzel olurdu ya..

0

muzik ruhun gidasidir muzik insani dinlandirir sitresini sinirini alir calmak ise ap ayri bir dunyadir

0

gitar birazcik calmasini biliyorum kismet olursa çalarim tabiki. müzigi dd müzik aletlerinj de cok seviyorum. muzik benim icin vazgecilmez bir şeydir hergün gida alir gibi alirim. hemdd kafa dagitmak icin mükemel. ama müzik aletleri calmak biraz zor emsk isteyen birşey .

0

gitar çalabiliyorum ama sen kimsin ki sana çalayım. ancak belki iyi bir rakam ateşlersen düşünürüz.

0

kullanabileceğim bir enstrüman aleti yok. ama gerçekten bazı müzik aletlerini çalmayı çok isterdim. özellikle kanun gerçekten çıkardığı ses insana huzur verdiğini söyleyebilirim. ya da kemanda olabilir. kemanın da gerçekten farklı bir ses yaratıyor o ortamda.bunları hiç alabilmemiz için tabii ki belli başlı eğitimler alabilmemiz lazım.kendi kendimize öğrenmemiz bayağı bir zaman alacaktır. bunun için belli ücretsiz kurslar da var aslında 1 ay kadar gittiğimiz takdirde alt yapımızı geliştirmiş olacağız.

0

kullanabildiğim müzik enstrümanı yok ama eğitimini almak istediklerim arasında keman ve bağlama var. iki enstrümanın sesi beni rahatlatıyor. özellikle bağlama çalmayı öğrenmeyi çok istiyorum. birgün sorumani ailesine de bunu çalmak isterim tabi.

0

kullanabildiğim müzik aleti gitar var ve ufakken davulum vardu davul çalardım eskiden bir anımı anlatmak isterim davulumla ilgili babam yasim 5 ufak bi davul almis bende mahallede cala cala geziyorum komusnun oglu aglamaya bssladı bende vurmak istiyorum davula diye verdim davulu bi tur atıp getircem dedi mahalleyi dolasa dolasa gidiyodu bekle bekle gelen yok her neyse gidiyim ben bakiyim dedim komsunun oglu davulumu kirmis aldim davulu cocugun kafasina geçirdm cocuk ağlamaya basladı ama o aninin bende yeri bambaskadır tabi calmami isterseniz bir ara size davulda calabilirim gitarda :)

0

flüt keman çalabiliyorum birgün isterseniz çalarım tabii :)

0

kullanabildiğim müzik aletleri evet vardir. ben flüt saksafon ve gitar calmayi bilirim . gitar konusunda ustayimdir. hatay da oturuyorum . bir gun gelirseniz size hepinize çalabilirim . sahile karsi guzel bir ates yakip cevresinde kumelenip size akdeniz aksamlarini calmak isterim gelmek isteyen arkadaslar varsa beklerim kapim hepjnize aciktir . site yöneticisi baskan sana çalmayacaksam kime çalayım. buyrun gel başım gozum üstüne her daim beklerim. guzel bir ani da olur. hepiniz icin değişiklik olur. ben varim sizde varsaniz buyrun gelin . sorumani ailesi hepiniz davetlisiniz ...

0

kullana bildiğim bir müzik aleti yok fakat keman çalmayı çok isterdim birgun öğrenirsem size çalmayı çok isterim

0

vallaha yorumları okuyamadım o uzun uzun yorumlar nedir öyle maşallah size. bilmiyorum malesef ama gitar kursuna gideceğim öğrenmek için.

0

tek çalabildiğim fülüttür fülüt çalarken beatbox yapıyordum efsane oluyordu ah eskiler şimdi yapabilir miyim bilmiyorum

0

yok olsa yapardık istediğinizi kusura bakmayın

0

çalmaya çalıştığım mızıka ve flüt var ama onların da sesi çok oluyor diye hiç bir yerde kullanamıyoruz

0

bir tek flüt var onda da ilkokul zamanindan kalma

0

konservatuvar okuyorum keman piyano gitar flüt çalabiliyorum bir gün tabi ki size de çalarım