0

yaklasik 15 senedir gitar calabiliyorum.birazda keman caliyorum

0

kullanabildigim muzik aleti var evet.bir zamanlar gitar a merak salmistim gitar egitimine yazildim ama fazla uzerinde durmadim.suan da da eh iste denebilecek seviye de gitar calabilirim.ayrica solistlik her zaman ilgimi cekmistir ama maalesef bu ses ile biraz zor :d eger bir gun ortam olusturulsa sorumani ekibi ve kullanicilariyla gitar calmayi denerim sizler icin :)

0

şuanda malesef yok ama çok isterdim gerçekten bazı çalan kişileri çok örnek alıyorum ve severek dinliyorum başta mesela keman sesi gerçekten ten keman olasım geliyor ve öyle bi ses çıkıypr ki gerçekten mutlu huzur dolu bi anlar yaşıyorum ben severek dinlerim her zman başka bi müzik aleti olmasına gerek bile yok aslında ama malesef çalması o kadar da kolay bişey değil çalması zor olması lazım diye tahmin ediyorum be notaları gerçekten çok iyi bilinmesi lazım yoksa ayak uydurmak zordur diğer bi sevdiğim çalğılardan biride kanun diyebilirim kanun bence en zorlarından biridir karıştırılır her türlü notaları ama nasıl ayarlıyorlar da çok iyi beceriyorlar ve mükemmel bir ortam çıkıypr ve mutlu huzurlu bi ortam geliyor bi an da ve bundan hiç bi zamab da rahatsız olduğumu söylemem her zamab çalmak istitorum ama baya bir yıl kadar belki de baya uzun bi süre de eğitim almak lazım profesyonel bi şeklde tam çalmak için onun için imkanımız da yok tabi ki diğer çalışana bilecek saz olduğunı düşünüyorum ve saz da tatlı türküler eşliğin de çok güzel geliyor ben çok rahatsız olduğum bi çalğı öyle yok gerçekten hepsinin farklı bir ortam yaratıyor ve bi an da çalmak isteğim baya geliyor ama berbar çalacağım için hiç bulaşmadım ama klarnet biraz becere biliyorum oda arkadaşımın bana öğrettiği kadar aslında ama biraz nefesiniz kuvvetli olması lazım ben de dd biraz nefesim kuvvetli ama notalar da öğrenmede biraz daha çok çalışmam gerektiğini söyledi arkadaşım bence öyle düşünüyorum çünkü notaları tam öğrenmeden çalmak farklı bi ses çıkarmamıza neden olur ve bizi rahatsız edici bi ses olacağını düşünüyorum ama elinize almanız bile yeterli bir diğer aletimiz ise gitardır gitar biraz daha hareketli parçalar da gidiyor türküler de ise de saz ön plan da yer alıyor gitarda aynı saz gibi zaten ama teller olarak biraz daha ayrık ve birlelik olarak biliyorum sazın ki hemen arka arkaya olarak görmüştüm giyarda ise aralıklı oluyor biraz notaları aynı zaten sazın ve gitarın elektiritonik olması lazım çünkü daha güzel ses çıkarıyor ve herkesi kendine çeltiğini fark edebiliyorum bence herkesin bişetler çalmasını çok isterdim çünkü herkes birbirine bir aleti öğrenerek biraz olsun çaldıklarını çeştlendirebilirler ama milletimiz pek fazla önem vermiyor dinlemeyi daha çok seviyor ve huzurlu bi şeklde kendinden geçiyor onun için pek önem sarf etmiyorlar aslında biraz gayretle daha güzel perforsmaslar olacağını takip etmeleri lazım güzel çalabilmek için millet için aslında zor gibi görünen şeyler aslında öğrenildiğin de gerçekten buneymiş ya gerçekten kolaymış gibi ifadeler kullanıyor çünkü bi yerden başlamak için korkuyorlar ve fazla da beceremeyeceklerini düşünüyorlar ama aslında öyle kendilerine olan güvenlerini hiç bi zamab kaybetmemeleriler yeterince o kadar yeterli kişiler var aslında ama pek fazla yapamamaktan korkmaktadırlar ama zamanı gelince herkes birşeyin altından tutmak lazım ama yapmaları lazım ney de zor bi çalğı olduğunu duymuştum ama hiç yakından da görmedim deneyemem.

0

ortaokul 7.ci sınıfa kadar sazı tam olarak çözüp piyanoya merak saldım ve ondaki solo notalarını ezberledikten sonra herşey su gibi akıp geçti herşey kolay gelmeye başladı ise 1 de iste bu sefer üflemeli çalgı olan yan flüte başladım ondaki ses adeta huzur kaynağımdı o kadar huzur veriyordu ki tarifi ya da herhangi bir eşi ve benzeri yoktu lise 3 te ise kendimi gitara attım onu öğrenmek 2 yılımı aldı bazı notalarda basmak o parmakları ayarlamak gerçekten zordu ama zamanla aştım bütün engelleri ve çoğu şarkıyı çalar oldum şimdi ise bateriye başladım ve gayet mutluyum adını vermek istemediğim bir okulda güzel sanatlar okuyor ve günler yıllar geçtikçe ensturmanlarımı daha fazla arttırıyor ve ilgimi devam ettirerek hedeflerimi arttırarak öğrenciliğime devam ediyorum.

0

gerçekten estrüman çalmayı çok ama çok istiyorum. bir alet çalmak onu yapabilmek insani o kadar çok rahatlatıyor. kendini o kadar çok güvende hissediyorsun ki. zaten bir noktadan sonra çaldığın aletle senin aran da daha çok özel bir bağ oluşuyor. ritmi adeta ruhuna işliyor diyebiliriz. çaldıkça rahatlıyorsun. mesela ben çello çalmayı çok ama çok istiyorum. neden çello diye çok düşündüm gerçekten. çello yu dinlemeyi seviyorum. fakat çello fiyatları çok fazla olduğundan dolayı daha bir çello alamadım. umarım en kısa zamanda bir çello sahibi olabilirim.

0

kullandığı müzik aleti yoktur ama eğer öyle bir imkanım olsaydı saz çalmayı çok istiyordum ney de güzel bir müzik aleti

0

müziğe olan inancım ve olan saygım anaokulunda saza olan tutkum ile başladı ortaokul 7.ci sınıfa kadar sazı tam olarak çözüp piyanoya merak saldım ve ondaki solo notalarını ezberledikten sonra herşey su gibi akıp geçti herşey kolay gelmeye başladı ise 1 de iste bu sefer üflemeli çalgı olan yan flüte başladım ondaki ses adeta huzur kaynağımdı o kadar huzur veriyordu ki tarifi ya da herhangi bir eşi ve benzeri yoktu lise 3 te ise kendimi gitara attım onu öğrenmek 2 yılımı aldı bazı notalarda basmak o parmakları ayarlamak gerçekten zordu ama zamanla aştım bütün engelleri ve çoğu şarkıyı çalar oldum şimdi ise bateriye başladım ve gayet mutluyum adını vermek istemediğim bir okulda güzel sanatlar okuyor ve günler yıllar geçtikçe ensturmanlarımı daha fazla arttırıyor ve ilgimi devam ettirerek hedeflerimi arttırarak öğrenciliğime devam ediyorum.

0

hayır hiç bilmiyorum ama gerçekten saz veya keman yada kanun çalmayı çok isterdim.
çünkü rahatlatıcı bi sesleri var benim için ama baya zor olsa gerek çalması.
baya bi eğitim almak gerek.

0

hayır hiç bir enstrüman çalmayı bilmiyorum, biliyor olsaydım eğer kesinlikle size de çalabilirdim. ama çalmayı öğrenmeyi istediğim birkaç tane enstrüman var. bunların başında ise; keman ve çello geliyor.

0

hiçbir muzik enstrumanı çalmıyorum maalesef bu nedenle üzgünüm

2

ne yazıkki kullanabildigim bi müzik aleti yok ama isterdim çalabilmeyi. öğrenmek için bir türlü fırsatım olmadi ama öğreneceğim kararliyim.

0

kullanabildiğim müzik enstrumanları var sizede çalarım

1

müzik eğitimi almadım kendi imkanlarım dahilinde
klasik gitar
elektro gitar
bağlama ( kısa sap uzun sap fark etmez )
ney
flüt
klavye
çok cüzi miktarda yan flüt
size de çalabilirim elbette ne isterseniz

0

saz çalabiliyorum ama sadece kendime çalabiliyorum. geliştirdiğim zaman sizler için de çalarım.

0

malesef hiçbir şet çalmayı bilmiyorum bilmediğim içinde çalamam

1

isterseniz ortam müsait olursa gitar çalarım

0

hiçbir müzik aletini çalamıyorum, flüt de dahil :)) ama bir gün ögrenirsem size de çalarım niye çalmıyayım ki

1

ilk okula başladığımda okuldaki mandolin kurslarına başladım. müziği o zamanlardan çok seviyordum. 4 yıl boyunca mandolin kursu aldım. çakmak ahi öğretmenimin adı da.. eskiler farklı bakıyor ve biliyor ayrıntıları demek.. parmaklardan yeteneği anlardı.. ilk okul bitti iki şey istiyordum.. gitar ve bisiklet.. babam birini alabileceğini söyledi ve tercihimi sordu. ki ben 57 yaşımdayım.. o yıllarda da şimdiki gibi mantıklı düşünebiliyordum ki babama gitar dedim.. bisiklete nihayetinde belli yaşa kadar binebileceğimi düşündüm. o yıllarda ülkemizde gitar falan yok gibi satış yeri.. babam almanya'dan halamın bir arkadaşına benim için gitar siparişi verdi. hiç unutmuyorum 500 lira verdi ki o zaman büyük para idi.. ilk dedimin evinde gitarım bana ulaştı.. elime aldığımda o kadar gözüme büyük gelmişti ki, o gün bugün ben klasik gitarı çalarım.

1

ben saz bağlama çalabiliyorum , istersen sorumania sizede çalabilirim :)

0

benim en sevdiğim enstruman sazdır.benim saza karşı ayrı bir beğenim vardır .bu nedenden dolayı saz çalabiliyorum. bence saz çalmak insana ayrı bir rahatlık verir. eğer benden saz çalmamı isteyen insanlar olur ise ben onlara seve seve çalarım ve onlara güzel birkaç dakika da sunmuş olurum.bundan mutluluk duyarım. ben saz çalabiliyorum ve saz çalmayı da çok seviyorum