0

balık burcu çok duygusal bir burçtur. gerek kadını gerekse erkeği bayağı bir duygusal oluyor. neredeyse dokunsan ağlayacak kadar hassas oluyorlar çoğu konuda. aynı zamanda içlerine de kapanıklar. fakat çok zarif oldukları için gönül alma konusunda gayet iyiler ve anlaşmak da oldukça kolay.

0

benim kardeşim balık burcu ve bütün özelliklerini taşıyor balık burcunun. öncelikle çok merhametli inanılmaz bir merhamet var onda. allah en çok merhamet yerleştirmiş kalbine çok şükür. daha sonra iyilik sever. elinden gelse herkese yardım eder. her insanın yardımına koşar. bununla birlikte çok duygusal hemen her olayda gözleri dolar erkek olmasına rağmen hem de. o güzel dudakları titremeye başlar birazcık bile sinirlense ağlayası gelir çünkü dudaklarından anlarız biz onu. bunun yanında çok ters olarakta çok soğukkanlıdır. yani her olaya ne kadar duygusal açıdan baksa da çok soğukkanlı davranabilir.

0

balık burcu birçok yerde yazdığına göre alıgin tekidir :)
balık = alık
balık burcu duygusal mıymıntı kendini de düşünmeyi beceremeyen milleti de düşünmeyi beceremeyen ne kendine faydası olan ne de bir başkasına faydası olan bir burç benim tanıdığım kadarıyla balık burçlarından uzak durun bir terazi burcu olarak bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.

0

aşırı duygusal,alıngan,sulugöz,sevdiğine sahip çıkan,haklıya haklı,haksız bir şekilde davranan,sevdiğini kıskanan bir burçtur.