0

etkiler tabiki eski bir modem şuan pek yaygın değil, internetin mp yüksekse bazı modemler kaldırmıyor sorunlar çıkabiliyor

0

burda sinyal kalitesi tarşılmıyor kullanıdığınız internet hızını etkilermi diye soruluyor yani etkilemez
etkileyen faktörler alt yapıdır sadece

0

tabiki etkiler.isterseniz deneyin modemin üstünü kalın bişeyle örtün çekim gücüne sonra bakın anlarsınız.

1

kullandığınız internet paketine göre modeminizin uyumlu olması gerekir. bu yüzden uygun olmayan modemlerde zaten internetinizi de çalıştıramazsınız. mutlaka etki ediyordur. hipernet internetimiz var ve bize ttnet'ten buna uygun modem vermişlerdi.

0

modem internet hızını şu şekilde etkiliyor. her modeme belirli internet hızları vardır. bunlar sabit hız, hızlı, ve modern hız olarak değişiyor. sabit hızlı internet artık neredeyse kalmadı gibi. bunun alt yapılarını da yavaş yavaş kaldırıyorlar zaten. hızlı diye tabir edilen zyxel modemler en revaçta olan modem türüdür. genellikle eviniz de ki cafelerde ki internet hızı budur. bu hız sizi eğer akkyi( adil kullanım kotasını ) doldurmazsanız ay boyunca baya götürür ve iyi performans verir. modern hız ise en hızlı internettir. modern olmasının sebebi günümüz teknolojisinin hızından gelmektedir. akk' si en yüksek olan ve belirli sınırı olmayan internet tipidir. internet kafeler de, avmlerde, stadyumlar da kullanılan wifi türü budur. ancak biraz tuzludur. ev de kullanılması pek ekonomik anlamda tercih edilmez.

0

evet modem gerçekten de internet hızını falan etkiliyor ve hatta bazen müşteri hizmetlerini aradığımızda modeminizde bir sorun vardır o zaman değiştirelim diyorlar. zaten çünkü olsa onu ben kendim yaşamış ve gerçektenden modem değiştiği zaman internetten hızlı tekrar eskisi gibi oluyor. yani modemden de kaynaklanabilr.

1

modemden internet hızını kesinlikle etkileyen faktörlerdir. modem değiştirildiği zaman snr değerlerimde artış yaşanacak ve bu sayede de internet sağlayıcısı tarafından verilen en yüksek hız sınırına daha kolaylıkla ulaşılacaktır. kısacası modem eskidiği zaman eski performansını vermemeye başlayacaktır. eğer kablolarda ve internetiniz ile alakalı bir şeyde sıkıntı yoksa sorunu modeniz de arayabilirsiniz. modem eskidiği için ya da herhangi bir arıza durumu ile karşılaştığı için size yeteri kadar hızlı internet sağlayamıyor olabilir çünkü.