0

en çok sevilen mevsim kişiden kişiye değişebilir.ben yaz mevsimini seviyorum mesala yazın denizi güneşi seviyorum bu kişiden kişiye değişir. kimisi kış mevsimini sever kâr yağışını yağmur yağışını kayak yapmayı sever. kimisi ilkbaharı sever kuşları çiçekleri doğanın güzelliğini arıların bal toplamak için çiçekten çiçeğe konuşu izler sever. kimiside son baharı hüzün aylarını yaprak dökülüşünü sever.

0

benim sevdiğim mevsim sonbahar ve ilkbahar dir.

0

ben sonbahar, ilkbahar ve kış mevsimini çok severim.yaz mevsimini birçok kişi sevmiş olsada ben pek sevmiyorum. yazın o kavurucu sıcağında bunalim geçiriyorum resmen.ya ılık bir hava olacak ilkbahar gibi ya da sonbahar gibi rüzgarlı serin hava olacak ya da sıcak sobanın başında geçirebileceğin bir kış mevsimi olucak. ben şuan kış mevsiminden gayet memnunun. hava çok soğuk belki ama ben çok mutluyum. işimi, gücümu bitirip, sıcak sobamin yanında oturuyorum. çayımı demleyip sıcak sıcak yudumluyorum. gayet güzel geçiyor günler.

0

en çok sevilen mevsim ilkbahar mevsimidir. çünkü çiçekler açar, güneş yüzünü gösterir. günler uzamaya başlar. hafiften yaz yağmurlarına benzer yağmurlar gelir. ilkbaharda yani soğuk hava yerini güneşe bıraktığı için, ilkbahar en sevilen mevsimlerdendir. tabii ki yaz daha çok sevilir ilkbahardan, ama yazın kavurucu sıcaklıkları, getirmesi biraz daha insanları baktırmaya götürür. bu yüzden en çok ilkbaharı severim ben. ve benim gibi düşünen çok insanda vardır. çünkü yazın gerçekten çok bunaltıcı sıcaklar oluyor. küresel ısınmanın etkisiyle, sonbaharda da havalar bir anda soğuyabiliyor ve kışın inanılmaz bir soğuk yüzünü gösteriyor. bu yüzden en güzel mevsim ilkbahardır. doğa yeşillenmeye başlar. çiçekler açar, taze taze yeni yeni meyveler olgunlaşmaya başlar ve ilkbaharın ilk aylarında falan bu meyvelerden tadabiliriz. bence ilkbahar hem görsel olarak hem yiyecek içecek olarak çok güzel bir mevsimdir.

0

genelde yaz mevsimi sevilen mevsimdir.yaz mevsiminde herkes kendini mutlu hisseder.